上一頁下一頁
發新話題

男友岩岩去左旅行...........

收藏  |  訂閱
159  21.2k

諗到咩款校服未先??

點解PM就叫狗公?
狗公,網上用語,指一些喪失尊嚴、不擇手段地去討好女性的男人。他們一向奉行著「不論好醜,但求就手」的宗旨去獵女,對女主人搖尾乞憐和任由驅使,對女人和性愛的渴求亦令人驚訝,行為和表現有如發情的雄性犬隻,是故該等生物被稱為「狗公」。近似用語有觀音兵,在台灣則稱為「馱獸」。
狗公見女主人出現時會立即發情,不顧一切去舔去嗅(索),搖頭擺尾,任勞任怨。他們本性護主,見女主人有危險會即時撲出,使用任何方法擊退敵人或情敵。

引用:
原帖由 xyz11chan 於 2009-3-5 10:43 AM 發表 查看引用來源
點解PM就叫狗公?
狗公,網上用語,指一些喪失尊嚴、不擇手段地去討好女性的男人。他們一向奉行著「不論好醜,但求就手」的宗旨去獵女,對女主人搖尾乞憐和任由驅使,對女人和性愛的渴求亦令人驚訝,行為和表現有如發 ...
c兄真係博學呀~:smile_04:

樓主好好身材.

等妳今晚制服相.

引用:
原帖由 cc98 於 2009-3-5 08:54 AM 發表 查看引用來源

諗下姐,
唔知係咪真係會
想做就去做啦, 我支持你:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 cc98 於 2009-3-5 07:44 發表 查看引用來源

比張post過係到既陳年舊相你喇~
又多一個靚女黎呢個板玩.... 正

星期四, 女士夜, 玩得開心d啦

黃雨喎, 你係唔係照去架:smile_41:

引用:
原帖由 cc98 於 2009-3-5 08:54 AM 發表 查看引用來源

諗下姐,
唔知係咪真係會
我睇都係諗多啦,係就唔會係到吹水,出左去勒...

引用:
原帖由 cc98 於 2009-3-5 07:06 AM 發表 查看引用來源
原本諗住去偷跳,
但係唔知點解佢一走我就好掛住佢:smile_42:

不過我落到去玩應該會有番想偷跳既感覺:smile_30:

唔該唔好pm我呀,
我BLOCK左架喇
真係比d狗公pm到怕:smile_42:  
點解d人可以咁膠成日出呢d咁既post
膠post:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆