上一頁下一頁
發新話題

想識男性朋友. 希望有緣發展. 若不, 朋友亦可:)

收藏  |  訂閱
653  13.1k

HIHI

hi!!我都好耐無打過波, 希望遲d有機會一齊打!!!!

你好.. 聽你講全職做音樂.. 你工作都應該幾有趣喎.
有時間大家交流下呀
引用:
原帖由 3boellen 於 2009-3-1 07:35 PM 發表 查看引用來源
希望認識30+以上的男士.

最緊要唔煙唔酒唔賭唔漂, 其它就隨緣啦.

我本身全職做音樂, 都幾事業型的
鐘意sports, music, 睇書, 睇戲, 睇shows, 舞台劇, musicals..etc..

因為圈子細, 想識多D異性朋友仔.
如 ...

樓主好呀...:smile_13: 雖然我年齡係比較細﹐不過我好鐘意打羽毛球
唔知有無機會可以一齊打下波? :smile_13:

多多指教

可以PM我

引用:
原帖由 hughug 於 2009-3-12 11:05 PM 發表 查看引用來源
你好.. 聽你講全職做音樂.. 你工作都應該幾有趣喎.
有時間大家交流下呀
每個小朋友都係一個挑戰.
幾得意架.

睇住佢地成長 (音樂上, 同性格上)
係幾開心架.

引用:
原帖由 knight 於 2009-3-12 11:59 PM 發表 查看引用來源
樓主好呀...:smile_13: 雖然我年齡係比較細﹐不過我好鐘意打羽毛球
唔知有無機會可以一齊打下波? :smile_13:

多多指教

可以PM我
你又知細過我...?

我都係join 朋友打.
有時會係discuss D 場度打下咁.

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 3boellen 於 2009-3-1 07:35 PM 發表 查看引用來源
希望認識30+以上的男士.

最緊要唔煙唔酒唔賭唔漂, 其它就隨緣啦.

我本身全職做音樂, 都幾事業型的
鐘意sports, music, 睇書, 睇戲, 睇shows, 舞台劇, musicals..etc..

因為圈子細, 想識多D異性朋友仔.
如 ...
交個朋友ah

引用:
原帖由 3boellen 於 2009-3-12 18:12 發表 查看引用來源

05:04 出post??

so late?
係呀打完War Game返到

引用:
原帖由 大表姐 於 2009-3-10 03:27 AM 發表 查看引用來源
唔煙唔酒既男仔,好難搵!!!!!!
又唔係好難搵, 不過...未必鍾意自己姐:smile_13: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆