上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[49]

收藏  |  訂閱
742  5.0k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-2-27 08:39 AM 發表 查看引用來源
你叫清清點答你呢............佢隨口嗡一個又唔好..............講真話又難...............最好........................掛住我啦
因為我想佢答那個人係我嘛....乜你唔知咩

Good Morning Class  :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-2-27 08:41 AM 發表 查看引用來源

因為我想佢答那個人係我嘛....乜你唔知咩
唔好似唔搞基架 讓俾我啦..............等我開心一日

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-27 08:38 AM 發表 查看引用來源
早晨清清~星期五天氣大致多雲.部分地區有薄霧.氣溫大約19-23度:smile_38:
本港地區今日天氣預測

大致多雲,部分地區有薄霧。最高氣溫約23度。吹和緩東風。

展望:未來兩三日天氣稍涼。
現時氣溫 20 C
薄霧
高:23
低: 19
濕度 : 91 %
平均雨量 : 0
平均紫外線指數 : 0.1
紫外線強度 :
天氣圖
天氣預報圖
衛星雲圖
降雨圖
高溫圖
低溫圖
世界各地天氣圖
五天天氣預報
02月27日 (五)02月28日 (六)03月01日 (日)03月02日 (一)03月03日 (二)
薄霧
19-23 C
75-95 %

大致多雲,部分地區有薄霧。 東風4級,初時離岸5級。

多雲
19-22 C
70-90 %

多雲,有幾陣微雨。 東風4至5級。

多雲
18-21 C
70-90 %

多雲,有幾陣微雨。 東至東北風4至5級。

多雲
18-22 C
70-90 %

大致多雲。 東風4級,初時離岸5級。

間有陽光
19-23 C
65-85 %

部分時間有陽光。 東風3至4級。

唔好點人

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-2-27 08:46 AM 發表 查看引用來源
唔好似唔搞基架 讓俾我啦..............等我開心一日
:smile_13:讓左比你我咪矛左個honey....:smile_24::')

:smile_24:首首pm玩我:smile_24:我巧橙呀honey:smile_38:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-2-27 08:52 AM 發表 查看引用來源

:smile_13:讓左比你我咪矛左個honey....:smile_24::')
唔會架...............准你一年見一次啦

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-2-27 08:54 AM 發表 查看引用來源
:smile_24:首首pm玩我:smile_24:我巧橙呀honey:smile_38:
死啦................人地唔知我pm同你講咩添................水洗唔清

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-2-27 08:55 AM 發表 查看引用來源
唔會架...............准你一年見一次啦
:smile_39:唔制....不如我准你一年見我honey一次啦:smile_34::smile_13:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-2-27 08:56 AM 發表 查看引用來源
死啦................人地唔知我pm同你講咩添................水洗唔清
:smile_30:d人知你心有所屬唔會啦我有乜既....只係會估估下講乜:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆