上一頁下一頁
發新話題

去左Member Only

收藏  |  訂閱
104  5.8k

多謝報告 :')

好貴:smile_22:  但係我都要試下:smile_38:

引用:
原帖由 789飲到嘔 於 2009-2-26 10:30 PM 發表 查看引用來源
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
引用:
原帖由 789飲到嘔 於 2009-2-26 10:30 PM 發表  查看引用來源
玩分身 講緊你牙
家榮??
你好多仇家咩:smile_04: 米戇鳩啦 再估過啦
Golden Member??  你俾人 BAN 柒左嗰個Account牙:smile_04:
乜野係守門員? 嗰條 IQ 題唔係你出嘅咩 正傻撚:smile_03: ...  
你一開口即中!!!
我真係五體投地!!! 今次我輸晒...:') :') :')

唉~ 你咁多account, 少一個唔少, 多一個唔多啦~ :smile_44:
努力返半年咪有萬鯪分囉~:smile_22: :smile_22: :smile_22:
到時我一定撐你架!!堅既!!!

用返你果句: 絕無惡意, 堅既!!!

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-2-27 08:52 AM 發表 查看引用來源

你一開口即中!!!
我真係五體投地!!! 今次我輸晒...:') :') :')

唉~ 你咁多account, 少一個唔少, 多一個唔多啦~ :smile_44:
努力返半年咪有萬鯪分囉~:smile_22: :smile_22: :smile_22:
到時我一 ...
師兄順返條氣未?

正身都死埋!

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-2-27 08:54 AM 發表 查看引用來源
師兄順返條氣未?

正身都死埋!
未~ 仲有個大正身未死:smile_44: !!!

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-2-27 08:54 AM 發表 查看引用來源
師兄順返條氣未?

正身都死埋!
傻啦~ 我一向都友誼第一!!! 以和為貴!!!
佢返出黎果日, 我一定接佢~

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-2-27 08:56 AM 發表 查看引用來源

未~ 仲有個大正身未死:smile_44: !!!
你講個個點會係呀?搞清楚先啦!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-2-27 09:00 AM 發表 查看引用來源

傻啦~ 我一向都友誼第一!!! 以和為貴!!!
佢返出黎果日, 我一定接佢~
貢樣樣??

預祝你地冰釋前嫌啦!

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-2-27 09:01 AM 發表 查看引用來源

你講個個點會係呀?搞清楚先啦!:smile_30: :smile_30:
你又知:smile_41:  :smile_30:

引用:
原帖由 可怒也!! 於 2009-2-27 09:04 AM 發表 查看引用來源

你又知:smile_41:  :smile_30:
佢點會玩埋呢d鬼鼠野!:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆