上一頁下一頁
發新話題

想搵個大家可以傾得到的24-35的男(延續篇之四)

收藏  |  訂閱
479  5.0k

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-2-23 12:37 AM 發表 查看引用來源
如果你真係買0野俾我 ~
即係你真係好嚴重 ~ 要睇0下醫生 ~
但我一定會同你講多謝 LO ~~

都係0個句 ~ 冇0野係做得晒0既 ~ :smile_39:
但有deadline ar ma~~~我今次仲要過左咁耐!!!!
買俾你, 你敢收咩?

公司嘢拎返屋企做.....好多時都拎唔足料...不如留返係公司做重好
返到屋企重做嘢...好慘ka

引用:
原帖由 K型人 於 2009-2-23 12:38 AM 發表 查看引用來源
HI~你好呀
hi~~~

引用:
原帖由 gama-gure 於 2009-2-23 12:42 AM 發表 查看引用來源
公司嘢拎返屋企做.....好多時都拎唔足料...不如留返係公司做重好
返到屋企重做嘢...好慘ka
唉~~~~
我都唔想架!!!
已經冇時間啦!!!:')

引用:
原帖由 crazycat123 於 2009-2-23 12:40 AM 發表 查看引用來源

你就好啦!!!!
:smile_44: 3日訓唔夠14個鐘.....:smile_27:

引用:
原帖由 crazycat123 於 2009-2-23 00:41 發表 查看引用來源

但有deadline ar ma~~~我今次仲要過左咁耐!!!!
買俾你, 你敢收咩?
:smile_27: deadline ... 邊個 set 呀 ~~
你買得俾我 ~ 我就夠膽收 ~
我睇你都唔會買層樓俾我掛 ~ 如果係就真係唔知收唔收好喇 ~~

引用:
原帖由 gama-gure 於 2009-2-23 00:44 發表 查看引用來源

:smile_44: 3日訓唔夠14個鐘.....:smile_27:
你俾我去玩 ~ 我可以唔訓 tim 呀 ~~
3 日有14 個鐘 ~ 夠啦 ~~

引用:
原帖由 crazycat123 於 2009-2-23 12:43 AM 發表 查看引用來源

唉~~~~
我都唔想架!!!
已經冇時間啦!!!:')
:smile_13: 我都知好多時都係冇得撰...

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-2-23 12:45 AM 發表 查看引用來源
:smile_27: deadline ... 邊個 set 呀 ~~
你買得俾我 ~ 我就夠膽收 ~
我睇你都唔會買層樓俾我掛 ~ 如果係就真係唔知收唔收好喇 ~~
本來上個月30號就要俾架啦!!!我到依家都未得!!!
你真係唔驚我送炸彈俾你wo~~~
我呢期係咁買野冇$買
puzzle砌要唔要ar?

引用:
原帖由 crazycat123 於 2009-2-23 12:48 AM 發表 查看引用來源

本來上個月30號就要俾架啦!!!我到依家都未得!!!
你真係唔驚我送炸彈俾你wo~~~
我呢期係咁買野冇$買
puzzle砌要唔要ar?
砌puzzle.....
公仔花定風景ka ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆