上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part442)

收藏  |  訂閱
737  4.7k

越講越深

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-21 04:53 PM 發表 查看引用來源

我唔係明星~ 娛樂圈好大~ 唔係淨係得幕前既~

我地做event既~ party只係其中一種~ 而production 就包括所有幕後既制作~

4仔即係曲呀~

通常 10g  已經係好多~

而一大包大約係講緊500g~1kg...
你好勁呀 做production!

可樂呀 ?

咁呢d 可樂係咩色架 ???

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-21 04:55 PM 發表 查看引用來源

SORRY 我怪錯你~
不過估唔到你都會諗唔到呢個道理啫~ :smile_30::smile_30::smile_30:
  咁第一時間真係咁諗到嘛.....

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-2-21 04:50 PM 發表 查看引用來源

咁大陸又咁勁捉埋d嫖客既 ?
香港同大陸既法律係好唔同架啵~
捉嫖客美其名就係為左肅清黃色事業,整頓社會風氣~
實察上~ 係為左錢~~~~~!!即係罰款~

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-2-21 04:57 PM 發表 查看引用來源

你好勁呀 做production!

可樂呀 ?

咁呢d 可樂係咩色架 ???
白色~ 同麵粉差唔多~

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-21 04:57 PM 發表 查看引用來源

咁第一時間真係咁諗到嘛.....
傻寶寶~~~ 呵~ 所以咪話你乖同純囉~ :smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-21 04:58 PM 發表 查看引用來源

香港同大陸既法律係好唔同架啵~
捉嫖客美其名就係為左肅清黃色事業,整頓社會風氣~
實察上~ 係為左錢~~~~~!!即係罰款~
如果北上嫖妓比人捉, 塞幾錢比公安先放人呀

咪鬼答佢啦.....

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-21 04:59 PM 發表 查看引用來源

傻寶寶~~~ 呵~ 所以咪話你乖同純囉~ :smile_40::smile_40:
乖同純唔敢講, 鈍鈍地就真 :smile_03:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-2-21 04:57 PM 發表 查看引用來源
其實如果你又驚呢樣~ 又怕果樣~ 我就覺得你最好唔好試~~~

你係咪好細個架??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆