上一頁下一頁
發新話題

酒店妹 3p^2 第1-6遍 "加相 (5)" 終之章 - 準備中

收藏  |  訂閱
814  179.9k

回覆 77# 的帖子

其實d 女 21-22 剛剛做野 思想單純, 有d 貪心就買d野比佢就可以開始, 有d 好似 亞男 lum下佢就玩足 2-3 年..

回覆 80# 的帖子

果次係有心歎下 1王2后 , 事前搽左神油, 但係真係有心冇力 jj 唔軟, 成身軟晒

3王1后 好難就位, 最理想係2王1后 , 睇住佢個淫樣就興奮.

你篇野, 當中涉及2至3個人, 有時真係唔知你講個 "佢" 係邊個 ,
點解唔用 "她 "  及   " 他 "  ?  你用  " 我個friend "  文中的你個frd係男性
,點解咁復習用 " 我個friend "  個鍵盤又要轉中英,又長 , 用 一個 "他" 又
短又方便又易明 , 面對面講無錯係用 "佢" 字, 但用文字點解唔用 他或她 ?
你都係打一個字,你打 "她" 或 "他 "  人地一睇就明

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-20 12:44 AM 發表 查看引用來源
果次係有心歎下 1王2后 , 事前搽左神油, 但係真係有心冇力 jj 唔軟, 成身軟晒

3王1后 好難就位, 最理想係2王1后 , 睇住佢個淫樣就興奮.
1m2f可以玩得盡慶WOO
2M1F果次,你同你個男仔FD識左好耐咖啦?

回覆 78# 的帖子

等到 100個 先出, 之後講下亞文 養左3年隻公司私家雞

回覆 84# 的帖子

2M1F果次

同個friend 相識幾年之前時時上大陸玩, 第一次 2m1f 就係同酒店妹果次

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-19 02:36 PM 發表 查看引用來源
兩年前, 我朋友係某酒店做, 可能因為佢大大隻, 幾好樣. 而酒店 比較多女.
聽佢講, 佢都食左好多件, 由大堂妹, 酒吧, 行政樓, 秘書, 執房 都有過一手, . 而我從佢介紹之下都上左兩件. 一件係大堂妹, 一件係酒吧 wait ...
仲要唔用DOMDOM, 都幾大膽喎~ :smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-20 01:02 AM 發表 查看引用來源
2M1F果次

同個friend 相識幾年之前時時上大陸玩, 第一次 2m1f 就係同酒店妹果次
ic...初初會好唔自在
因為未試過係同性面前扯旗咖

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2009-2-20 12:26 AM 發表 查看引用來源

你同你個FD玩果條女
2男1女WOO,唔尷尬咩?
嗯嗯~ 其實反而好多男仔怕尷尬~

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-20 12:48 AM 發表 查看引用來源
等到 100個 先出, 之後講下亞文 養左3年隻公司私家雞
私家雞都有?????? 咩叫私家雞????:smile_13: :smile_13: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆