上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 異妖妖

收藏  |  訂閱
744  5.4k

引用:
原帖由 cherrydobee 於 19/2/2009 13:50 發表 查看引用來源
:smile_13: 知道.....好彩頭先買左兩日既乾糧.....:smile_30:
乖乖地準時滴藥水同食藥添呀

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-2-19 01:45 PM 發表 查看引用來源

哎呀..............乜唔係鍾意滾我多d咩,嘿嘿
咁足料 ~~~ 攪好 D 喎 :smile_44: :smile_46:

引用:
原帖由 andogs 於 19/2/2009 13:51 發表 查看引用來源

咁足料 ~~~ 攪好 D 喎 :smile_44: :smile_46:
滾完趁熱食啦............仲搞咩啫,嘿

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-2-19 01:50 PM 發表 查看引用來源

冇架.............真係做左隻豬
食飽瞓,瞓醒去廁所
去完又再食過囉............唔係點呀

係有時要番眼科醫院覆診,咪可以乘機出去行去囉
都麻煩啦............哈
咁咪好昜肥肥白白...:smile_40:
係就好呀..我都想肥呀...:smile_38:
出去都無癮啦...好似唔想見到人咁....如果撞到熟人都唔知點呀:smile_27:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-2-19 01:48 PM 發表 查看引用來源
:smile_38: 但都鍾意坐架咋...或者食完就:smile_30:
講講下 ~~~ 又真係有 D 眼訓 :smile_19:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-2-19 01:51 PM 發表 查看引用來源

乖乖地準時滴藥水同食藥添呀
:smile_13: 哦...為左早日變返正常樣...我一定會準時架....:smile_30:

頂唔順...返入房休息下先...兩位老友bye:smile_43:

引用:
原帖由 andogs 於 2009-2-19 01:52 PM 發表 查看引用來源

講講下 ~~~ 又真係有 D 眼訓 :smile_19:
咁休息陣啦..養下神都好架.....:smile_38:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 19/2/2009 13:52 發表 查看引用來源
咁咪好昜肥肥白白...:smile_40:
係就好呀..我都想肥呀...:smile_38:
出去都無癮啦...好似唔想見到人咁....如果撞到熟人都唔知點呀:smile_27:
妖..............一聽見d人話想肥就覺得超乞人憎,

冇啊..........就算帶住副超都好
都硬係周身唔舒服,去到邊度俾人眼望望咁
都幾冇癮,哈哈

引用:
原帖由 cherrydobee 於 19/2/2009 13:53 發表 查看引用來源
:smile_13: 哦...為左早日變返正常樣...我一定會準時架....:smile_30:
乖喇,俾對眼休息多d
玩少d電腦同睇少d電視係好得快d架

因為太刺激既光線對對眼都唔係太好既

早日康復喇 ^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆