上一頁下一頁
發新話題

琴晚落bar有收獲

收藏  |  訂閱
93  23.6k

引用:
原帖由 htcdiamond 於 2009-2-12 09:54 PM 發表 查看引用來源

你PK喇,最好快D去染下有無性病,個條女個日都有聊我,我無SO佢,成間BAR D人都知佢有性病
希望你唔好染上AIDS
都話咗睇咗e生,冇中招:smile_38: 聊你個条女點樣呀?:smile_34: 有冇相睇?放上來,睇吓係唔係同一条女?

叫得做badboy, 就唔會做縮頭烏龜, 點會夠膽玩就唔夠膽認,
出得嚟玩就預咗要還:smile_34: 有邊個badboy冇生過嘢:smile_30:

引用:
原帖由 hongkongbadboy. 於 2009-2-13 07:12 PM 發表 查看引用來源
叫得做badboy, 就唔會做縮頭烏龜, 點會夠膽玩就唔夠膽認,
出得嚟玩就預咗要還:smile_34: 有邊個badboy冇生過嘢:smile_30:
係WOO,你自己冇準備定CONDOM咩?

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2009-2-13 07:43 PM 發表 查看引用來源

係WOO,你自己冇準備定CONDOM咩?
留港溝女,多數女仔提供:smile_34:

引用:
原帖由 hongkongbadboy. 於 2009-2-13 07:53 PM 發表 查看引用來源

留港溝女,多數女仔提供:smile_34:
nono..唔一定咖
通常會放定一個係銀包咖

係WOO,果晚幾多Q?

AIDS :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 hongkongbadboy. 於 2009-2-13 07:05 PM 發表 查看引用來源

都話咗睇咗e生,冇中招:smile_38: 聊你個条女點樣呀?:smile_34: 有冇相睇?放上來,睇吓係唔係同一条女?
AIDS潛服期係十年,有時未必會即刻CHECK到
你都係過多排去CHECK多次穩陣D

引用:
原帖由 hongkongbadboy. 於 2009-2-13 07:05 PM 發表 查看引用來源

我又無攪佢,不過成間BAR都知佢有性病,無人會埋佢身
你唔係第一日落個間BAR玩呀,咁既風都收唔到
祝你可以逃過染上性病

引用:
原帖由 htcdiamond 於 2009-2-14 03:45 PM 發表 查看引用來源

我又無攪佢,不過成間BAR都知佢有性病,無人會埋佢身
你唔係第一日落個間BAR玩呀,咁既風都收唔到
祝你可以逃過染上性病
就係第一次落:smile_13:

引用:
原帖由 hongkongbadboy. 於 2009-2-16 01:52 PM 發表 查看引用來源

就係第一次落:smile_13:
一次意外,足以致命
不過,都真係希望你無染上任何性病

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆