上一頁下一頁
發新話題

囡囡失咗蹤...

收藏  |  訂閱
193  10.9k

引用:
原帖由 andy9977 於 2009-2-5 09:36 PM 發表
增值電話卡o米打倒o羅:smile_40:
師兄講得冇錯, 但主角咪又唔個多舊囉, 看來佢依家都幾傷, 荷包又傷心又傷。
都開到口問佢搵幾錢, 點解呢, 唔洗問啦
應該都係洗左一兩千啫, 當買個知識吧

妖!好簡單o者,條骨女揾o左件有貨既"蛋散"囉,

不難理解架!:smile_38:

唔好傻拉:smile_39:

聽你講好似好易沉,如果有條女對你好D,又無失蹤你咪奶哂 tart? 上面有幾like 既女女只可以包架咋,K場和SN 一個月無五六千比佢都唔好諗,佢肯你都唔好制呀,你唔係大陸佢就陪其他老闆。 洗腳妹可能好D,不過都只可包,全部等有米班主養。

有緣既, 你地會係某 sn 再見 :smile_15:

你行前多一兩步就沉了
不如你行後一步, 轉身, 望下塊鏡, 問一個問題, 個細我一半的囡囡愛我d咩? 比著我17歲, 會愛個34歲嗎? 問完就輕鬆晒, 再充滿力量去打飛機

引用:
原帖由 llcoolj 於 2009-2-6 01:11 AM 發表 查看引用來源
聽你講好似好易沉,如果有條女對你好D,又無失蹤你咪奶哂 tart? 上面有幾like 既女女只可以包架咋,K場和SN 一個月無五六千比佢都唔好諗,佢肯你都唔好制呀,你唔係大陸佢就陪其他老闆。 洗腳妹可能好D,不過都只可包 ...
師兄講得冇錯, 我係比較易沈, 不過咁, 好多時都係心沈, 錢就沈唔晒既, 如果囡囡不停咁要錢, 我都係會離開她的... 我玩左一年多, 真係好沈, 洗好多錢就未試過囉:smile_35:

引用:
原帖由 深圳胡姬花花 於 2009-2-5 09:42 PM 發表 查看引用來源
1)當她問你搵幾多錢
你答1萬幾
她開始嫌你的經濟實力太一般
2)大的錢財知道離緊無
所以加下都唔怕被你知道她的真面目
一於直接地r得幾多得幾多 (問你借 $800)
你唔借, 她無面 (在她的歲數來說)
你搵唔到她因為 ...
1000% agreen

引用:
原帖由 olddude 於 2009-2-6 01:15 AM 發表 查看引用來源
你行前多一兩步就沉了
不如你行後一步, 轉身, 望下塊鏡, 問一個問題, 個細我一半的囡囡愛我d咩? 比著我17歲, 會愛個34歲嗎? 問完就輕鬆晒, 再充滿力量去打飛機
可能知我冇錢就費時再放時間在我身上吧:smile_45:

引用:
原帖由 navyman 於 2009-2-5 11:05 PM 發表 查看引用來源
好出奇呀,幾多四十中坑重以為條18歲靚妺真心鐘意佢。
劉德華都接近係五十嘅中坑喎,點解又有咁多靚女鐘意佢呢?:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆