上一頁下一頁
發新話題

初二&三花都之行

收藏  |  訂閱
152  6.2k

回覆 79# 的帖子

都唔明d 女d 眼光點解咁差....

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-1-30 04:54 PM 發表 查看引用來源
因為佢覺得狼狗係真心!:smile_27:

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-1-30 04:54 PM 發表 查看引用來源
狼狗系老鄉唔同d,可以伴佢終老,佢地唔會信hk人,已經比狼狗洗左腦!

我明.....:smile_13:

引用:
原帖由 阿敵 於 2009-1-29 11:42 PM 發表 查看引用來源
>玩玩下我先發現我地間房有條女都幾正...有d鬼鬼地但個波好鬼死大....
>係888到ga c 兄一定知係邊條女....成班人圍住佢黎抽水:smile_30: 佢又俾人抽wor~
>仲係咁同人劈酒....點知到12點左右就終告不治....訓左係到 ...
:smile_30: :smile_30: 果個咪係話一早去酒樓搵位果個囉

你條女我無隊佢伕 酒呀
我隊佢食西瓜咋:smile_13:

你仲毒原本洗手間嘔出黎o個d紅色野你有份....:smile_44:

回覆 74# 的帖子

以為佢飲得嘛...佢都一直想安無事啊係唔知點解11點先醉不過佢唔係醉我都搞佢唔到

師兄下次要影相呀!!!!!!!!分享o下

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-30 06:06 PM 發表 查看引用來源
狼狗系老鄉唔同d,可以伴佢終老,佢地唔會信hk人,已經比狼狗洗左腦!
阿公呢番說話最中肯, 話哂同聲同氣, 同埋狼狗時間多, 話哂有個人咁關心自己!!!!:smile_45: :smile_40:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-1-30 02:03 PM 發表 查看引用來源

係呀, 條囡真係好大對嘢, 我係大倉都見到, 佢真係醉到不醒人事架, 仲要call埋條狗黎接佢!!
真係好大對嘢:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆