上一頁下一頁
發新話題

3月14號, 水都DISCO玩大房或總統, 男hk$250女半價 (非謀利+抗海潚)

收藏  |  訂閱
186  8.9k

引用:
原帖由 冷傷風 於 2009-2-4 05:05 PM 發表 查看引用來源
我係水都 都算玩得耐
真係有少少想見識下你個團係點玩
pm個msn電話傾傾

加咗價:smile_14:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-2-4 05:51 PM 發表 查看引用來源
加咗價:smile_14:
太平唔好玩, 下下要就住就住

support!!!!:smile_34:

250一位我覺得好合理:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 死阿勇 於 2009-2-5 04:15 PM 發表 查看引用來源
250一位我覺得好合理:smile_45: :smile_45:
價錢太平唔夠玩:smile_13:

$250算ok架喇...之前係8仔都大約禁既價啦.....
不過我都好耐無落水都喇.,.之前去開個班都好耐無搵lu:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 呀威 於 2009-2-5 05:08 PM 發表 查看引用來源
$250算ok架喇...之前係8仔都大約禁既價啦.....
不過我都好耐無落水都喇.,.之前去開個班都好耐無搵lu:smile_45: :smile_45:
真係多謝晒你將咁寶貴既行情同我地咁多位分享

join埋一齊又玩過丫

引用:
原帖由 jeffcfchan2010 於 2009-2-5 04:53 PM 發表 查看引用來源

價錢太平唔夠玩:smile_13:
我覺得250係可以接受

引用:
原帖由 jeffcfchan2010 於 2009-1-28 05:27 PM 發表 查看引用來源
總統套房可容納40-50人, 房間有直播舞池DJ打碟, 有氣氛 , 有K唱, 招呼舞池朋友一流, 大把空間, 坐得舒舒服服, 唔洗十幾廿人迫中房, 酒水足, 陪舞陪酒齊
HK$250, 有多入返落您戶口, 少就再夾 (pm留手機 , 詳談)
話說 ...
多唔多女去咖,多就pm我啊:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆