上一頁下一頁
發新話題

香港人低調點吧 特別在龍蛇混雜的.........

收藏  |  訂閱
275  20.5k

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-1-15 10:03 AM 發表 查看引用來源

你講呀!我就唔信。除非你試過啦!
哈 你第一日上大6 :smile_30: 而且我也只是比喻,你當我係,我咪係囉,有乜所謂:smile_30:

喂 你答咗我問題先啦 一個4,50歲嘅男人拖個16,7歲,5呎都無嗰d小妹妹出街談情說愛都唔怕人眼光,無問題嗎?街上人會覺得佢地點呢?:smile_45:

引用:
原帖由 櫻花季裡藏殺機 於 2009-1-14 08:42 PM 發表

好心香港巴打上到cp呢d龍蛇混雜既地方低調小小啦   吾好係女都話係雞  可以吊先得架
可能你係香港係大哥....但上到人地地方都係
吾好咁串啦...吾系去左大朗  真係吾知會發生咩事....而家準備去cp既巴打都係小心d好呀...上去有咩事  錢解決到都仲好呀  吾好搞到得反半絛人但反香港呀.....   希望上去玩既巴打都係平平安安去  平平安安返 ...
~~~感謝分享~絕對支持~~~

係上面識多0的人好0的:smile_38:

上去玩,幾時都係低調d好

引用:
原帖由 qq2626 於 2009-1-15 10:14 AM 發表 查看引用來源

哈 你第一日上大6 :smile_30: 而且我也只是比喻,你當我係,我咪係囉,有乜所謂:smile_30:

喂 你答咗我問題先啦 一個4,50歲嘅男人拖個16,7歲,5呎都無嗰d小妹妹出街談情說愛都唔怕人眼光,無問 ...
有咩問題?香港都大把啦!老何咁出名都唔怕俾人笑。如果咁怕人眼光,勸你唔好番cp玩,基本cp街上面九成港男都係去叫雞既!

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-1-15 10:12 AM 發表 查看引用來源

咁就奉勸d Kai 子 over三十歲就唔好返大陸玩啦!
你都(on . . ):smile_30:

第一:30歲有幾老呀

第二:有好多人30歲看起來還很年青呢

第三:玩還玩,無人知,邊q個理你

但依家講緊d阿叔帶個細路女出街四處走,玩浪漫呀,你話無問題,你係咪就係嗰d阿叔呀?:smile_41:

引用:
原帖由 haljordon 於 2009-1-15 10:08 AM 發表 查看引用來源

我都係咁話 !!!

師兄講開又講D笑料你笑下, 係下沙浦個段期間, 熟左個GT叫小芬, 週時係佢度同佢D女吹水,
知道D川妹最怕同D老野吹話怕陣老人除加上d毛又白又硬又一忽忽, 好似狗生g咁,
要同佢地行街重手拖手直頭想較, 不過為錢無謀咋
咪係囉,行街重手拖手直頭想較, 不過為錢無計咋,係d阿叔阿伯覺得無問題,重覺得好浪漫添:smile_30:

引用:
原帖由 qq2626 於 2009-1-15 10:21 AM 發表 查看引用來源

你都(on . . ):smile_30:

第一:30歲有幾老呀

第二:有好多人30歲看起來還很年青呢

第三:玩還玩,無人知,邊q個理你

但依家講緊d阿叔帶個細路女出街四處走,玩浪 ...
1)三十歲有d人睇樣都可以好老喎!你未見過可以照下自己個樣啦!

2)有好多人40,50睇起黎都好年青喎!咁又拖唔拖得呀?

3)去得叫雞,理Q人點睇,咁介意就唔好去玩!

引用:
原帖由 qq2626 於 2009-1-15 10:26 AM 發表 查看引用來源

咪係囉,行街重手拖手直頭想較, 不過為錢無計咋,係d阿叔阿伯覺得無問題,重覺得好浪漫:smile_30:
咁有無話幾多歲開始唔可以玩浪漫呀?

低調and小心D好!! :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆