上一頁下一頁
發新話題

中山金魚缸報告-特別鳴謝費sir推介

收藏  |  訂閱
231  15.8k

引用:
原帖由 adwind 於 2009-1-9 06:51 PM 發表
中山都耐唔耐會上去做野
d同事帶過我去國際附近嘅場玩...ktv有 凱ship會, gold殿...不過就無CA CP咁放:smile_39:
SN就去過東方hoi悅(記得好似rmb400, 接近莞式), 間場都 ok, bun域(南下碼頭)就貴d, 差不多要 ...
ching好賴架步牙:smile_38:

ching,pm個地址我ok?thanks

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-1-9 07:01 PM 發表 查看引用來源
ching好賴架步牙:smile_38:
唔瀨唔瀨:smile_35:
我都係meng車邊跟d老手去嗟
邊及ching你哋有晒竇咁好丫
遲d有機會真係要跟ching見識下

引用:
原帖由 adwind 於 2009-1-9 08:03 PM 發表

唔瀨唔瀨:smile_35:
我都係meng車邊跟d老手去嗟
邊及ching你哋有晒竇咁好丫
遲d有機會真係要跟ching見識下
榮幸之至 下次過黎吾好淨系轟野 試吓其他地道野:smile_35: 到時出黎揸個爬

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-1-9 04:07 PM 發表 查看引用來源

謝謝樓主俾面

(轉貼)正所謂9一條7一條, 咩都試下啦. 咁就抱住探險既心態去試下新場啦. 坐上的士叫的士佬直奔新XX廣場, 一落車, E, 唔係好對唔WOO:smile_41:, 點解周圍烏燈累火既???既然去到, 周 ...
我都未多謝費sir....
我都是收到 pm 一員......
還帶同三個小欖的清兵一起過去......hahahaha

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-1-9 08:17 PM 發表 查看引用來源
榮幸之至 下次過黎吾好淨系轟野 試吓其他地道野:smile_35: 到時出黎揸個爬
梗好啦, 最緊要ching射住射住
除咗轟野仲好多野玩, 但係就唔想太麻煩d同事:smile_13:
如果有ching你帶歇下就梗好啦:smile_30:
好多時都係去富州格離街食燒烤咋:smile_42:

車泥金魚叔叔未返來:smile_27:

C Hing 勇wo:smile_34:

谢谢报料!

引用:
原帖由 adwind 於 2009-1-9 09:29 PM 發表

梗好啦, 最緊要ching射住射住
除咗轟野仲好多野玩, 但係就唔想太麻煩d同事:smile_13:
如果有ching你帶歇下就梗好啦:smile_30:
好多時都係去富州格離街食燒烤咋:smile_42:
豪發茶歺廰嗰條街嘛 下次黎之前pm我留大6电话..到時咪hea吓law:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆