上一頁下一頁
發新話題

我只想徵一個可以跟我說說心事的人...

收藏  |  訂閱
277  3.1k

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-1-8 05:32 發表 查看引用來源

咁而家咪要出門囉........
妳返工同妳住個度好近架???
是呀 ..

只是相隔兩個街口 .... 但我要買早餐 ...

要先走了 :smile_43:

引用:
原帖由 Elli_Tong 於 2009-1-8 05:35 AM 發表 查看引用來源

是呀 ..

只是相隔兩個街口 .... 但我要買早餐 ...

要先走了 :smile_43:
小心d啦....拜拜

引用:
原帖由 Elli_Tong 於 2009-1-8 05:34 發表 查看引用來源

你在這裡留言吧 ~~

晚點我給我的 e-mail 給你吧 ....

我要先走了 ....
886:smile_40:

明白 ~ 所以唔好咁唔開心  

回覆 79# 的帖子

希望樓主會睇到:

性格係自己嘅本質, 特色.
否定自己嘅本質會唔會太本末倒置.
若果係自己性格有太負面問題,
唔係改,
係淡化佢.
訓練下自己用多D方向睇同一件事.
得出唔同答案.
一個人太單向唔會有好處.

引用:
原帖由 happynoblecandy 於 2009-1-8 05:42 發表 查看引用來源
希望樓主會睇到:

性格係自己嘅本質, 特色.
否定自己嘅本質會唔會太本末倒置.
若果係自己性格有太負面問題,
唔係改,
係淡化佢.
訓練下自己用多D方向睇同一件事.
得出唔同答案.
一個人太單向唔會 ...
其實我都不是太負面而已 ...
只是我的性格本身都是這樣子啊 ....

引用:
原帖由 Elli_Tong 於 2009-1-8 04:03 PM 發表 查看引用來源

妳有冇加我呀???

引用:
原帖由 Elli_Tong 於 2009-1-8 16:03 發表 查看引用來源

HIHI:smile_40:

看完樓主的說話.我有些感受....
人的性格可以改變,
您可以在網上同我地一D唔識既人,都可以詳談,
為什麼不嘗試於您現實生活之中呢...
不是要您跟人說您的生活,而是學習融入群體生活之中..
學習如何跟同事熟識...朋友有另一半又怎樣,
這是現在年青人的心態,人有我有...
感情不是隨便的,是隨緣的...
還有樓主,形象亦是可以改變的,您連改變的一步也不動,
誰都不可以幫您,您亦只會一直咁生活...

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-1-8 16:51 發表 查看引用來源
看完樓主的說話.我有些感受....
人的性格可以改變,
您可以在網上同我地一D唔識既人,都可以詳談,
為什麼不嘗試於您現實生活之中呢...
不是要您跟人說您的生活,而是學習融入群體生活之中..
學習如 ...
可能我從前被欺騙得太多 ...
朋友是這樣 ... 男朋友亦是 ...
以致我覺得人是很難相信的 ....
只能信自己及家人而已 .....

我有踏出過,但 ...... 就是融入不來 ....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆