上一頁下一頁
發新話題

分享 : 男仔真係用下半身思考 + 自拍 XD

收藏  |  訂閱
156  41.3k

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-1-8 03:18 AM 發表 查看引用來源

如果張相用photoshop執過...咁就未必搵到model.....
好pro  喎

引用:
原帖由 GONO_jackson 於 2009-1-7 07:11 PM 發表 查看引用來源
聽說,若果一個男人能與你赤身裸體地睡在一起,卻沒有進入你的身體,那麼他一定很愛你。

小妹妹
妳未預到一個好男人姐
聽說,若果一個男人能與你赤身裸體地睡在一起,卻沒有進入你的身體,那麼他一定有問題!:smile_30:

好好好好笑就真,何必呢??

真係多變態男鐘意扮女 post野:smile_45:

1. 覺得你好細個,返去讀多d書先
2. 因為愛你而唔進入你,兩者並無直接或間接關係,唔好賴有文采咁寫d似是而非既句子出黎:smile_39:

引用:
原帖由 愛訓覺的毛毛菌 於 2009-1-8 01:24 AM 發表 查看引用來源

求求你 delete 左佢
我唔要呀
做咩唔要呀, 你係咪嫌未玩夠玩得唔開心呢 XDD
呢位大姐姐 第一我唔知你男定女 女都應該豬扒到飛起
難怪你唔敢貼真相
要貼相就貼真既 唔該唔好貼假
正如買BRANDS要用真既 用得A貨二手野不如唔好用

都幾好笑...一睇第1張就知唔係樓主本人
張相太多人見過
樓主下次想扮索女就醒少少:smile_45:

睇相就好得嘞,不過唔知系唔系妳噃.

都唔明點解有咁多人鐘意post啲唔係自己既相, 又要扮係自己。:smile_39:

引用:
原帖由 愛訓覺的毛毛菌 於 2009-1-7 06:54 PM 發表 查看引用來源
momo菌第一次入呢個 discuss
想分享下:
男仔真係用下半身思考嫁~
人地一夠歲就多手多腳:smile_19:
重話對人地點好, 簽名檔個句佢一定做唔到

夏天佢幫我影嫁, 我得唔得呀 , 唔好 hurt 我喎
http://i4 ...
正................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆