上一頁下一頁
發新話題

歡場真愛?

收藏  |  訂閱
174  9.8k

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-12-29 10:13 PM 發表 查看引用來源

....歡場絕對有真愛.....但肯定沒有 "無緣無故" 的愛.....所以師兄請自問一下自己.......是否有甚麼過人之處.....是否有 "超越世俗" 眼光的愛情觀.....如果你只是有一顆 "熱血丹心".....我個人認為 ...
這位ching很有見地, Thank you. 對, 不能盲目的'全'沉. 但也可試一試, 在不影響工作, 日常的生活的大前提下.

引用:
原帖由 SOS_001 於 2008-12-29 10:20 PM 發表

這位ching很有見地, Thank you. 對, 不能盲目的'全'沉. 但也可試一試, 在不影響工作, 日常的生活的大前提下.
....祝君好運.....希望你對她的所有付出都是 "心甘情願".......無論結果如何.....希望都不要對她有甚麼怨恨......因為這是你的選擇....未必是她的選擇......肯為自己的選擇承担後果的人......我個人認為.....這是值得 "被愛" 的人.....的其中一種特質......

樓主,大陸大把好品女仔,但係o係歡場識到o既就肯定唔係好o野!

師兄請問個場係邊?依家仲有金魚?令我想起16年前嘅西鄉興都酒店。

小姐賣藝不賣身
有高尚情操
就放10萬現金.叫佢攞手袋出街
話明要去馬.睇吓佢有咩反應:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 waikey 於 2008-12-29 08:08 PM 發表

o係梳化做唔得既  :smile_34:
我大屋間屋唔得.. 梳化係對住個落地玻璃窗.. 而且冇窗簾.. :smile_30:

「歡場無真愛」這句話,大部分人都認為只會出自男人口中,有否想過其實囡囡亦會同樣這樣想的。曾聽聞過有些囡囡寧願養狼狗也不願付出真愛予客人,原因就是對出來玩的客人存在戒心,難建立信任,倒不如維持在金錢交易上,免麻煩。所以,就算要在大陸找對象,也要排除在歡場中。就如樓上有位師兄說得對,找個標致的服務員相對少卻許多麻煩,更容易開花結果。質優的女子,神州大地多著呢!

要找真愛~!
題議c hing 吾好去歡場找女啦~~
要找:smile_46: 起碼~酒樓~酒店~資客都可一試!
都下左海囉~~吾好發白曰夢啦~~~!

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-12-29 11:03 PM 發表 查看引用來源

....祝君好運.....希望你對她的所有付出都是 "心甘情願".......無論結果如何.....希望都不要對她有甚麼怨恨......因為這是你的選擇....未必是她的選擇......肯為自己的選擇承担後果的人..... ...
同意! 俾佢知道我愛過佢都好

引用:
原帖由 OldMonkey 於 2008-12-29 11:32 PM 發表 查看引用來源
「歡場無真愛」這句話,大部分人都認為只會出自男人口中,有否想過其實囡囡亦會同樣這樣想的。曾聽聞過有些囡囡寧願養狼狗也不願付出真愛予客人,原因就是對出來玩的客人存在戒心,難建立信任,倒不如維持在金錢交易 ...
我對佢係真心嘅, , 對佢每句話都係肺腑之言, 希望時間可俾佢知道我真係愛佢. 但係中間呢段時間可能已俾有錢佬搞掂咗 (上床or包養).

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆