上一頁下一頁
發新話題

徵紅顏知己, 年齡18-80皆可 (Part 2)

收藏  |  訂閱
752  7.0k

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2008-12-12 11:15 PM 發表 查看引用來源
入嚟say 個 hi 先
草草晚上好

引用:
原帖由 benchan999 於 2008-12-12 11:12 PM 發表

想起咩呢? 我都覺得現實係好難, 所以咪徵網上的, 希望易d. :smile_34:
曾經有人說過我是紅顏知己...
但最後很遺憾地...又變返陌生人了...:smile_39:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2008-12-12 11:15 PM 發表 查看引用來源
入嚟say 個 hi 先
草草妳好:smile_38: :smile_38: 我要閃先..失陪:smile_30:

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-12 11:17 PM 發表 查看引用來源
我都要瞓喇..明早約左人食早餐[是女的].費事你地亂咁估..晚安:smile_13: :smile_13:
88 la 睡美人 高質睡眠 :smile_15:

引用:
原帖由 ~小靜~ 於 2008-12-12 11:19 PM 發表 查看引用來源

但最後很遺憾地...又變返陌生人了...:smile_39:
他唔珍惜妳..是他走寶...不要傷神:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2008-12-12 11:14 PM 發表
小靜你好
你好
其實我玩佐discuss幾年
第一次係呢個區留言
多多指教:smile_40:

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-12 11:19 PM 發表 查看引用來源

草草妳好:smile_38: :smile_38: 我要閃先..失陪:smile_30:
月影好好 & sweet dream la:smile_38:

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-12 11:21 PM 發表

他唔珍惜妳..是他走寶...不要傷神:smile_13: :smile_13:
不是他不珍惜我...
只是...我們之間關係太複雜了...
anyway,我放佐佢走,希望他現在過得好啦

引用:
原帖由 胡show仔 於 2008-12-12 11:18 PM 發表 查看引用來源
草草晚上好
hihi soso:smile_38:

引用:
原帖由 ~小靜~ 於 2008-12-12 11:19 PM 發表 查看引用來源

現實中? 還是網上?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆