上一頁下一頁
發新話題

我的1X歲失身手記*

收藏  |  訂閱
772  41.2k

引用:
原帖由 ivan1025 於 2008-12-10 12:43 AM 發表 查看引用來源
可兒....
文句中流露著當時你那真摯的感情...
任誰也不會懷疑你吧....

謝謝你的分享
人人都好似你咁投入睇就好喇
我都多謝你既支持~

幾純情哦~~好真實:smile_30:
第1次,印象係比較深刻:smile_13:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-10 12:53 AM 發表 查看引用來源

人人都好似你咁投入睇就好喇
我都多謝你既支持~
可兒...見笑了...=]
你這文章令我回想起與前女友甜蜜的點滴.....謝謝你

期待你下次的分享

引用:
原帖由 加藤鷹之手 於 2008-12-10 12:13 AM 發表 查看引用來源

我直情出埋我既肉體支持呀:smile_47:
:smile_38: 你諗住出邊度黎支持我呀?

79#你都可以架:smile_47: :smile_46:

82#你都好純情ja 純粹色情~

83#:smile_24: 最心痛是..愛得太遲..有些心意不可等某日子 :') :')

無計啦有時有又慣左唔去珍惜....到失去左先知重要~~我都係咁啦!!/.\~

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-10 01:07 AM 發表 查看引用來源

83#:smile_24: 最心痛是..愛得太遲..有些心意不可等某日子 :') :')
可兒.....不要這樣了
明天會更好的

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-10 12:43 AM 發表 查看引用來源

或者你岩啦..但做男人點解唔可以大方d?
隨住時間.....變既係感情....然後就係關係............:smile_19:
我覺得書面語靚d嘛...
我係男  我都唔明(因為我未試過咁)

可能佢地根本接受唔到佢地自己做過既野:smile_39:

引用:
原帖由 可兒 於 10-12-2008 01:07 發表 查看引用來源

:')甘都俾妳知道左:')
真失敗~:smile_27:

86#:') 奉勸各位珍惜眼前人呀:') :')

87#唔係佢..我都唔知自己以前係咁衰咁討厭...我E+已經徹徹底底改過...我對上一任都冇發過脾氣..我地連交都冇鬧過..我覺得已經係好大進步

88#一個曾經有過關係既人?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆