上一頁下一頁
發新話題

在大陆, 港仔唔係最受欢迎的.

收藏  |  訂閱
105  9.5k

引用:
原帖由 fkm64 於 2008-12-6 11:39 PM 發表
how about come from USA .
認USA來重衰, 囡囡即刻話1Q要$350USD instead of RMB 來昆你.....

引用:
原帖由 阿狼的故事 於 2008-12-6 11:34 PM 發表 查看引用來源
我敢说, 虽然港仔有钱, 但係, 係大陆, 港仔唔係最受欢迎的. 有D新加坡或马来西亚来的商人, D大陆妹真係会当他们神拜. 大陆妹 ...
港仔現時的地位已大不如前,點會最受歡迎?

引用:
原帖由 北上七年 於 2008-12-7 06:27 PM 發表
從 CP mm 口中得悉:

人仔最受歡迎, 台灣佬最不受歡迎:smile_44:
"北上救國"同"反攻大陸", 兩種唔同心態, D收人仔嘅mm實分於得出啦
係D無倫狼狗先亂吠香港人.

有錢就最受歡迎! 理得你係咩地方既人!

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-6 11:45 PM 發表 查看引用來源
港人風氣依家叫鷄都要又講價又諸多要求...
有啲溝女唔係沉船係貪唔駛錢又有得小...
如果可以大方啲, 有品啲...個個都受歡迎...
同意,只係嚟攞著數既話,唔受歡迎係正常

引用:
原帖由 阿狼的故事 於 2008-12-6 11:34 PM 發表 查看引用來源
我敢说, 虽然港仔有钱, 但係, 係大陆, 港仔唔係最受欢迎的. 有D新加坡或马来西亚来的商人, D大陆妹真係会当他们神拜. 大陆妹 ...
事實上係, 好多港仔都唔係有錢。有錢既依然咁受歡迎。新加坡同馬拉走到咁遠過嚟,窮極都有D 係袋。唔成為水魚都至少返本既機會大D。人地做生意既, 有得拜既話, 更係唔會拜你先拉。

引用:
原帖由 阿狼的故事 於 2008-12-6 23:34 發表 查看引用來源
佢地咪同我地港人初初返上去玩一樣 . 不過我亦都可以講句.
在香港 , 大陸仔唔係最受歡迎的 !
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

thx for sharing:smile_34:

其實受唔受歡迎,,是錢和每個人品德,,

有钱就得啦。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆