上一頁下一頁
發新話題

心情麻麻地,但仍有很多性幻想

收藏  |  訂閱
95  5.5k

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2008-12-10 09:33 PM 發表 查看引用來源

我男都未死...:smile_13:
我係女但我頂唔順,一定無可能一個月一劑,真係人都癲!!

引用:
原帖由 shark7man 於 2008-12-10 09:34 PM 發表 查看引用來源

一個一次加一個打飛機打二十次應該唔會死
嘩~咁辛苦=.=

引用:
原帖由 有閒 於 2008-12-10 09:40 PM 發表 查看引用來源

哼!
我同老細講唔舒服,
佢就話:你親戚又嚟呀?!
男友想做我話唔得,
佢又話:你親戚又嚟呀?!
老細唔體諒就算啦,
男友唔體諒就慘D,
唉!!不過D男人點講都唔會明架啦,肚又痛下面又谷做鬼咩:smile_39:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-10 09:46 PM 發表 查看引用來源

老細唔體諒就算啦,
男友唔體諒就慘D,
唉!!不過D男人點講都唔會明架啦,肚又痛下面又谷做鬼咩:smile_39:
:smile_22: :smile_22:

各位想買攻略既話

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-10 09:46 PM 發表 查看引用來源

老細唔體諒就算啦,
男友唔體諒就慘D,
做男人既應該呵護一下條女, 咁佢先至會鐘意砌你架嘛...
bcm算啦, 不如我放工返到屋企send張用jj畫畫條友張相比你解下悶啦~~~ :smile_40:

各位想買攻略既話

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-10 09:32 PM 發表 查看引用來源

一個月一次????比我死得都似啦.......
要我一個wk唔用jj都死.... :smile_13:

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-12-10 09:57 PM 發表 查看引用來源

做男人既應該呵護一下條女, 咁佢先至會鐘意砌你架嘛...
bcm算啦, 不如我放工返到屋企send張用jj畫畫條友張相比你解下悶啦~~~ :smile_40:
唔洗,我有短片頂住0麻~新呢段唔小心比我DEL左,
好在有舊0既存左係手指可以SAVE返落部手機度繼續:smile_30:

引用:
原帖由 chin_up_guy 於 2008-12-10 09:58 PM 發表 查看引用來源

要我一個wk唔用jj都死.... :smile_13:
同我一樣,今次阿妹封塵個幾星期真係辛苦到爆!!

引用:
原帖由 bcm 於 2008-12-10 10:27 PM 發表

同我一樣,今次阿妹封塵個幾星期真係辛苦到爆!!
有個好似你一半咁ge gf就好lo:smile_45:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2008-12-10 10:34 PM 發表 查看引用來源

有個好似你一半咁ge gf就好lo:smile_45:
你女友唔比你點佢呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆