上一頁下一頁
發新話題

我等今日等左好耐^_^

收藏  |  訂閱
156  26.9k

引用:
原帖由 雨宮螢 於 2008-12-6 12:50 AM 發表 查看引用來源

我功力尚淺, 唔敢試咁多嘢呀~~~ :smile_43: :smile_43: :smile_43:
我都無功力...係上次俾佢射出黎我度,我多手先知有呢回事:smile_40:
好好玩

very full

引用:
原帖由 尋常放蕩 於 2008-12-6 12:51 AM 發表 查看引用來源

我都無功力...係上次俾佢射出黎我度,我多手先知有呢回事:smile_40:
好好玩
其實我仲係處於唔敢開燈玩既階段:smile_44::smile_39:  :smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 雨宮螢 於 2008-12-6 01:22 AM 發表 查看引用來源

其實我仲係處於唔敢開燈玩既階段:smile_44::smile_39:  :smile_43: :smile_43: :smile_43:
呢d都可以熄燈玩

我都唔鍾意開燈..hehe

引用:
原帖由 尋常放蕩 於 2008-12-6 01:36 AM 發表 查看引用來源

呢d都可以熄燈玩

我都唔鍾意開燈..hehe

但我個BF鐘意開燈...:smile_29:

引用:
原帖由 雨宮螢 於 2008-12-6 01:39 AM 發表 查看引用來源

但我個BF鐘意開燈...:smile_29:
因為男人鍾意有視覺享受..:smile_13:
但唔開燈亂咁摸好似high d神秘d

引用:
原帖由 尋常放蕩 於 2008-12-6 01:40 AM 發表 查看引用來源

因為男人鍾意有視覺享受..:smile_13:
但唔開燈亂咁摸好似high d神秘d
我都覺得係... 好似仲會浪漫啲添~ :smile_40:

引用:
原帖由 雨宮螢 於 2008-12-6 01:44 AM 發表 查看引用來源

我都覺得係... 好似仲會浪漫啲添~ :smile_40:
哈哈哈,係呀
暗暗地...加塊大鏡就perfect

引用:
原帖由 尋常放蕩 於 2008-12-6 01:46 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈,係呀
暗暗地...加塊大鏡就perfect
我望我bf得架嘞...:smile_40:

睇到我都好'高'興
我諗樓主當時真係好happy

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆