上一頁下一頁
發新話題

女仔点解会吾锺意女上男下......

收藏  |  訂閱
95  3.0k

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-11-30 09:33 PM 發表 查看引用來源
要個女仔體力好好先可以做得好架
應該係腰力加體力, 我前妻都係咁講:smile_35:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-11-30 09:36 PM 發表 查看引用來源

應該係腰力加體力, 我前妻都係咁講:smile_35:
他有時用個龜頭去撩我妺妹比他撩到好痕

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-11-30 09:42 PM 發表 查看引用來源
他有時用個龜頭去撩我妺妹比他撩到好痕
好多男人都鐘意咁做,撩到對方痕痕地又唔入去,吊吓佢癮先:smile_47:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-11-30 09:44 PM 發表 查看引用來源

好多男人都鐘意咁做,撩到對方痕痕地又唔入去,吊吓佢癮先:smile_47:
然後係我自己去un他.........................

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-11-30 09:45 PM 發表 查看引用來源
然後係我自己去un他.........................
終於忍唔住要主動出擊:smile_47:
你鐘意面向佢定背對佢架?
我兩樣都鐘意:smile_47:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-11-30 09:47 PM 發表 查看引用來源

終於忍唔住要主動出擊:smile_47:
你鐘意面向佢定背對佢架?
我兩樣都鐘意:smile_47:
我係face to face

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-11-30 09:50 PM 發表 查看引用來源
我係face to face
咁都好玩,可以一邊望住佢享受個樣,睇住對波彈彈吓,一邊摸佢對波:smile_47:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-11-30 09:53 PM 發表 查看引用來源

咁都好玩,可以一邊望住佢享受個樣,睇住對波彈彈吓,一邊摸佢對波:smile_47:
他係咬我乳頭然後係甘用條舌頭去撩

引用:
原帖由 ajenny 於 2008-11-30 09:56 PM 發表 查看引用來源
他係咬我乳頭然後係甘用條舌頭去撩
我怕大力得滯唔覺意咬痛,所以唔會咬架:smile_35:
只會輕輕啜同奶:smile_47: 係乳雲就圍打吓圈,再慢慢埋中間:smile_47:

引用:
原帖由 有情無情 於 2008-11-30 09:59 PM 發表 查看引用來源

我怕大力得滯唔覺意咬痛,所以唔會咬架:smile_35:
只會輕輕啜同奶:smile_47: 係乳雲就圍打吓圈,再慢慢埋中間:smile_47:
他開始埋頭係乳房中間.............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆