上一頁下一頁
發新話題

男人為性而愛?

收藏  |  訂閱
146  3.8k

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-11-26 13:30 發表 查看引用來源

我話講風好啫
無話我都係~!!
都唔係既... :smile_35:

D 女有FEEL 都得囉.. 唔一定係去到..愛卦....

無FEEL 死開啦....

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-11-26 01:37 PM 發表 查看引用來源

咁...我使唔使死開呢?

引用:
原帖由 lindylindy 於 2008-11-26 03:03 AM 發表 查看引用來源
我外表人人都覺得拍過拖同埋唔老土果隻, 但其實我好怕羞, 所以有男仔埋身都好抗拒; 試過行街睇戲,但未有進一步行動, 因為我都係好驚。直至認識現任男友, 佢係消防員, 我係中環ol; 佢係我第一個正式有拖手、kiss、... ...
真係好難講~~:smile_44:

引用:
原帖由 lindylindy 於 2008-11-26 03:03 AM 發表 查看引用來源
我外表人人都覺得拍過拖同埋唔老土果隻, 但其實我好怕羞, 所以有男仔埋身都好抗拒; 試過行街睇戲,但未有進一步行動, 因為我都係好驚。直至認識現任男友, 佢係消防員, 我係中環ol; 佢係我第一個正式有拖手、kiss、... ...
有愛就唔會有一年時間咁長啦, 所以愛一定有, 但唔知可以維持幾耐者.
老實講, 一生一世真係唔係講咁容易

絕非如zero咁講l
絕大多數的男人都因愛才會有性
你不要以少數人的心理來當所有人的心理

引用:
原帖由 ivansun 於 2008-11-26 02:03 PM 發表 查看引用來源
絕非如zero咁講l
絕大多數的男人都因愛才會有性
你不要以少數人的心理來當所有人的心理
純屬個人路過意見,不代表本台立場

回覆 1# 的帖子

乜都有可能發生.......
但奉勸一句,會否閣下獻出宝貴的第一次後就諸多猜疑,自己嚇自己呢?
儘量向好方面諗啦.......
GOD BLESS YOU:smile_35:

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-11-26 13:46 發表 查看引用來源

咁...我使唔使死開呢?
你咁正.... 有feel 到啦.....:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-11-26 13:35 發表 查看引用來源

今晚見:smile_38: :smile_38: :smile_40:
你又玩呀....:smile_27: :smile_27: :smile_27:

你真係唔洗訓...

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-11-26 01:37 PM 發表

咁時知d 女仔有無feel :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆