上一頁下一頁
發新話題

未能素食

收藏  |  訂閱
220  20.3k

有些女子做愛過程會激發一種酵素 ,  等同沐浴愛河令人靚咗精神 .

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 01:27 AM 發表 查看引用來源

long time no see
唔會受我影响ma, 咁多人冇心情既
:smile_13: 咁又吾係...
吾知啊...黎M前完全沒咩想要ge 沖動...

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-11-25 01:58 AM 發表 查看引用來源
:smile_13: 咁又吾係...
吾知啊...黎M前完全沒咩想要ge 沖動...
女子一般在排卵期幾日都情慾高漲 , 特別有性趣想做 .

引用:
原帖由 甜少少 於 2008-11-25 02:02 AM 發表 查看引用來源

女子一般在排卵期幾日都情慾高漲 , 特別有性趣想做 .
:smile_19: :smile_19: 我乜性趣都沒

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-11-25 02:03 AM 發表 查看引用來源
因為妳患上 性愛厭食症 . :smile_38:

引用:
原帖由 留不住的泡影 於 25/11/2008 01:55 AM 發表 查看引用來源

我知, 亦即係話不停Output囉
無呀! OUTPUT太多會手軟!   因為5姑娘同我OUTPUT JA:') !

引用:
原帖由 甜少少 於 2008-11-25 02:04 AM 發表 查看引用來源

因為妳患上 性愛厭食症 . :smile_38:
:smile_13: :smile_13: 我又吾係做得多...

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-11-25 02:05 AM 發表 查看引用來源
:smile_13: :smile_13: 我又吾係做得多...
你係 lazy  lady ....:smile_14:

太夜瞓 ,  腎水不足 ,  冇 mood 提唔起勁 . :smile_42:

引用:
原帖由 甜少少 於 2008-11-25 02:06 AM 發表 查看引用來源

你係 lazy  lady ....:smile_14:
:smile_13: :smile_13: 沒對手沒咁多空閒時間

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-11-25 02:03 AM 發表
咁早收經呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆