上一頁下一頁
發新話題

港都失望+被偷錢報告(不喜勿小)

收藏  |  訂閱
104  7.2k

:smile_38: 多謝報告!!!

引用:
原帖由 guoqin 於 2008-11-9 01:15 PM 發表 查看引用來源
偷一百咁少,應該唔會.
400偷一百仲話少.如果有2000咪要偷五百

港都既管理都好有問題,我上次按完到前台埋單時投訴技師服務,態度好差,一個貌似經理既人第一時間問:"系咪客人唔埋單?" 我就回答他:"有客投訴你唔問咩原因?淨系關心有冇埋單,你點做管理呀?!",所以垃圾場一間,不去也罷!

thanks for sharing~~

引用:
原帖由 20888 於 2008-11-9 05:46 PM 發表 查看引用來源
港都既管理都好有問題,我上次按完到前台埋單時投訴技師服務,態度好差,一個貌似經理既人第一時間問:"系咪客人唔埋單?" 我就回答他:"有客投訴你唔問咩原因?淨系關心有冇埋單,你點做管理呀?!",所以垃圾場一間,不去也罷! ...
詳細係點呀c兄
可否分享下

引用:
原帖由 20888 於 2008-11-9 05:46 PM 發表 查看引用來源
港都既管理都好有問題,我上次按完到前台埋單時投訴技師服務,態度好差,一個貌似經理既人第一時間問:"系咪客人唔埋單?" 我就回答他:"有客投訴你唔問咩原因?淨系關心有冇埋單,你點做管理呀?!",所以垃圾場一間,不去也罷! ...
願聞其詳:smile_40:

引用:
原帖由 bb38 於 2008-11-9 08:51 PM 發表 查看引用來源

詳細係點呀c兄
可否分享下
技師佢有佢摸,我就冇得摸,仲黑口黑面.

引用:
原帖由 20888 於 2008-11-9 09:33 PM 發表 查看引用來源

c hing:smile_38: 下次唔比摸咪除褲即場姦囉:smile_47: 姦完話係我就無事:smile_34: 信不信由你

引用:
原帖由 20888 於 2008-11-9 09:33 PM 發表 查看引用來源

咁同床尾機有咩分別:smile_22:
c兄有冇投訴?

引用:
等汁:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆