上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(3)-最回味0既一次,在大陸玩冰火+男友訓著給我un醒

收藏  |  訂閱
111  9.2k

引用:
原帖由 lung_J1986 於 2008-10-30 05:55 AM 發表 查看引用來源

有一個妳咁主動既女朋友...簡直係一生中最愛!!!
嘩~咁西利

引用:
原帖由 jo-- 於 2008-10-30 09:46 AM 發表 查看引用來源
但係佢係床上表現真係比較怕羞.....
呢d野要慢慢黎ga,每人有唔同性格,
如果佢真係慢熱型就試下多d引導佢~

引用:
原帖由 justareader 於 2008-10-30 10:27 AM 發表 查看引用來源
又可以內射啦.......可唔可以服侍下我呀..
當然.............可以啦

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-30 10:31 AM 發表 查看引用來源

呢d野要慢慢黎ga,每人有唔同性格,
如果佢真係慢熱型就試下多d引導佢~
我曾經好有心機咁引導過架....但係佢始終唔肯放開同我玩!!!!

引用:
原帖由 jo-- 於 2008-10-30 10:34 AM 發表 查看引用來源
我曾經好有心機咁引導過架....但係佢始終唔肯放開同我玩!!!!
一係咁啦~你試下比多d av片佢睇,
或者比多d野佢玩,如震蛋.....等佢有多d新鮮感,
可能有所改善呢~

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-30 10:42 AM 發表 查看引用來源

一係咁啦~你試下比多d av片佢睇,
或者比多d野佢玩,如震蛋.....等佢有多d新鮮感,
可能有所改善呢~
佢對呢方面都係比較保守.....AV都有同佢睇過...但係佢當笑片咁睇....真係比吹脹

bcm~妳就好啦~成日都食得咁飽

幫你推下啦:smile_38:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-29 07:27 PM 發表 查看引用來源
見依家響公司食完飯未咩做,就出下post啦

2個幾月前,我同男友上左深圳,其實目的是好想揼骨之外,就係.....
因為攪完練骨一定特別舒服,加上我之前係未試過同自己愛人去揼,
感覺更加新鮮 ...
thanks, and you are such a horny lady

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-29 07:27 PM 發表 查看引用來源
見依家響公司食完飯未咩做,就出下post啦

2個幾月前,我同男友上左深圳,其實目的是好想揼骨之外,就係.....
因為攪完練骨一定特別舒服,加上我之前係未試過同自己愛人去揼,
感覺更加新鮮 ...
your bf is such a lucky guy to have such a horny, sexy, and active lover, U

you enjoy make love ??? actually how many times you want in a day ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆