上一頁下一頁
發新話題

08/11 紅爺笫四年! 亦係最後一年D台生日pArTy @ 深圳某高級Clubbing場 詳情請睇P.1

收藏  |  訂閱
312  5.2k

媽的b~! 終於回哂~! :smile_29:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-10-29 07:52 PM 發表

過來坐下老毛隨心囉~
你係雷曼苦主o既話仲有$500回贈架 :smile_04:
一張紅紙ok:smile_38:

引用:
原帖由 (沙咀之友) 於 2008-10-29 07:55 PM 發表 查看引用來源

一張紅紙ok:smile_38:
都話老毛隨心囉~ 你唔好封$11 , $101 等等就ok啦 :smile_04:
開飯先

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-10-29 07:57 PM 發表 查看引用來源

都話老毛隨心囉~ 你唔好封$11 , $101 等等就ok啦 :smile_04:
開飯先
甘財神同大吉大利有冇問題呀 :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-10-29 07:59 PM 發表 查看引用來源

甘財神同大吉大利有冇問題呀 :smile_15: :smile_15:
你俾得起我都收得起架 :smile_04:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-10-29 07:45 PM 發表 查看引用來源

你係咪雷曼苦主? 唔使discount~ 真頭俾返$500回贈過你 :smile_04:
唔係 :smile_35:
仲有無discount~?:smile_35:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-10-29 08:02 PM 發表 查看引用來源

你俾得起我都收得起架 :smile_04:
講左甘多年 , 有話介紹 D 即食 FOC 俾我 ! 幾時有呀 ! :') :') :')

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-10-29 08:05 PM 發表 查看引用來源

講左甘多年 , 有話介紹 D 即食 FOC 俾我 ! 幾時有呀 ! :') :') :')
喂老細, 大把女都可以foc架, 不過你老哥要幫你放埋入口又真係幾有難度...
你都要自己出下手先得架

引用:
原帖由 GINcipal 於 2008-10-29 08:04 PM 發表 查看引用來源

唔係 :smile_35:
仲有無discount~?:smile_35:
老毛老毛老毛~ :smile_04:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-10-29 08:07 PM 發表 查看引用來源

喂老細, 大把女都可以foc架, 不過你老哥要幫你放埋入口又真係幾有難度...
你都要自己出下手先得架
你見過我出手架 ?

不是成果俾大家分享左 ! :') :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆