上一頁下一頁
發新話題

(更新 ) 160cm 獨男 點解 ..我以下條件都 甘難找女友 呢

收藏  |  訂閱
280  11.3k

引用:
原帖由 世紀獨男 於 2008-10-25 07:48 PM 發表 查看引用來源

早晨
食左早餐未:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 輝哥哥 於 2008-10-17 04:13 PM 發表 查看引用來源
條件都唔係問題...
你最失敗係開呢個post...

字裡行間已經解釋左點解你會無女朋友...
認同! 睇完個 post 完全解答到條題.

合晒條件, 都未必有興趣同樓主傾計:smile_27:

晚安:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 nitegal 於 2008-10-26 12:51 PM 發表 查看引用來源

下 ?!?!?!? 點解呢 :smile_27:

引用:
原帖由 nitegal 於 2008-10-26 12:51 PM 發表 查看引用來源

我諗若果個POST改成以下咁的話会好好多!

本人誠意徴友、若不介意我160CM高的話請PM我LA!
任何類形的朋友我都不介意的。。。

首先自已無条件就先吾好要求!!

其実160CM都吾系大問題、BUT無条件就要求多多系世紀獨男的特徴!

引用:
原帖由 世紀獨男 於 2008-10-17 01:23 PM 發表 查看引用來源
對謝各位提點,現更正如下 :

點解 ..我以下條件都 甘難找女友 呢
[按此打開] [隱藏]
我要求 如下 :   

認真, 坦白, 講真話

身材高過我或矮過 ...
喂...你又嚟啦...重記唔記得我呀...支持你..加油呀

兄弟...........使mud驚呀!!

見你兄弟插兩咀! 你想係上網搵真係難
歌仔都有得唱啦, 豬扒當女神呀. 網上邊d女, 高斗都死
一出post話自己係女, 唔理身型外貌先職業收入, 都俾一大堆仔圍住
你唔好理d仔係真心定假意先, 俾條女感覺己唔同
因為好多仔add 佢,msn大把仔溝佢, 即時升級,AA變D啦, 以為自己真係仙女下凡救賤男. 幾時先到你呀?
仲要人地主動報3圍 等你滿足 先add? 你飲大定未訓醒!
你直接d啦, 講出里, 你一個月搵幾錢! 錢唔多 靚唔靚仔呀? 你話你short無話你ugly呀!
當你又無, 把口都吹得兩咀瓜? 吹水或同條女潮吹都算啦,話晒都有友優點呀
再無架,你就降底d要求, 唔係你一係去大嶼上昂平做和尚啦

我甘講可能hurt d,真係事實!你唔好接受唔好生活係自己幻想中啦

引用:
原帖由 世紀獨男 於 2008-10-24 09:34 PM 發表 查看引用來源

謝謝你的回覆

不過, 我的條件系 guideline , 吾達標準都可以 add 我 pm 我....不過........D 女仔看到我 160 cm 先沒有反應炸麻 :smile_45:
guideline:smile_35:
乜識朋友要有"指引"架, 咁洗唔洗家長陪同先
樓住, 你最大o既問題係<<溝通>>, 唔好話女朋友, 我怕你連朋友都唔多個

引用:
原帖由 max007007max 於 2008-10-17 01:51 PM 發表 查看引用來源

你訓醒未呀:smile_38: :smile_38:  徵友區在果邊呀:smile_38:

要條女 十八...九仲要大學畢業.....:smile_30:

你寫信去大潭搵啦:smile_38:
係唔係大潭峽懲教所尼?!
咁果度真係好多女女比樓主揀丫...
入面短則住幾日...長則住幾年丫...
仲要風水好尼(如果唔係下面都唔會係歌連臣角啦)
仲要係半山區...hehe

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆