上一頁下一頁
發新話題

大家接唔接受SP?

收藏  |  訂閱
110  2.5k

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:56 PM 發表 查看引用來源

哈...可能係掛???:smile_13: ........
對佢我真係唔知自己想點?
不如離開下, 清理下自己個思緒先啦:smile_38:

I feel ok if u have not BF!

引用:
原帖由 FEVER803 於 2008-10-16 05:57 PM 發表 查看引用來源
如果你承受到佢玩厭你就唔再揾你o既,可繼續享受他帶俾你的刺激.
你可以嗎?:smile_45:
嗯.......咁梗係唔想咁啦.......
但又好想享受返佢帶比我既刺激.........:smile_13: 但又接受唔到自己做妓女個種FEEL

女人的弱點:smile_39:

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-10-16 05:49 PM 發表 查看引用來源

可能樓主已經比人食住咗:smile_13:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-10-16 05:57 PM 發表 查看引用來源

咁又係..可能我未試過la:smile_13:
你未試過有性有愛:smile_41:

引用:
原帖由 hollister 於 2008-10-16 05:58 PM 發表 查看引用來源
I feel ok if u have not BF!
如果我有BF就唔會諗咁多野....一心一意對我BF ONLY LA

妓女? 妳無錢收架喎:smile_41:

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:59 PM 發表 查看引用來源

但又好想享受返佢帶比我既刺激.........:smile_13: 但又接受唔到自己做妓女個種FEEL

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 05:59 PM 發表 查看引用來源

係未玩SM果種刺激呀:smile_38:

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2008-10-16 06:01 PM 發表 查看引用來源

如果我有BF就唔會諗咁多野....一心一意對我BF ONLY LA
咁未好囉, 不過你現在無先會亂諗野啫

如果你覺得目前佢帶到俾你性愛既歡愉,咪盡情享受囉,話唔定你好快就對佢厭倦。激情過後,當遇到真心人,另一段真愛又開始…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆