上一頁下一頁
發新話題

我好想识返个女仔.........

收藏  |  訂閱
90  2.2k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-29 03:01 AM 發表 查看引用來源

頭像同簽名張係fd同我影
簽名右兩張係前排行澗時遇返個男人幫我影
我都有試過行西貢既時候裸跑同落大浪灣裸泳,好正。

引用:
原帖由 mkvincent99 於 2008-9-30 02:19 AM 發表 查看引用來源

我都有試過行西貢既時候裸跑同落大浪灣裸泳,好正。
東灣/大灣ma? 西灣,咸田灣都好多人喎
or夜晚wildcamp跑出沙灘裸泳?

我都想識吓呀,有沒有人介紹?

引用:
東灣/大灣ma? 西灣,咸田灣都好多人喎
or夜晚wildcamp跑出沙灘裸泳?
日抖!因為大浪日抖無乜人…好good。

夜晚我都去過,不過唔敢落水…

引用:
原帖由 mkvincent99 於 2008-9-30 02:27 AM 發表 查看引用來源
日抖!因為大浪日抖無乜人…好good。
唔怕咩,西灣村平時都幾多人去喎
自從多左人知呢個地方變左多垃圾la

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 02:29 AM 發表 查看引用來源

唔怕咩,西灣村平時都幾多人去喎
自從多左人知呢個地方變左多垃圾la
大浪灣無乜野喎,去西灣梗係唔得啦。行入少少去大浪,正好多,最好閒日去,如果假期會多鬼佬同遊艇…好似戰艦咁排哂係出面,好bad!

引用:
原帖由 mkvincent99 於 2008-9-30 02:32 AM 發表 查看引用來源

大浪灣無乜野喎,去西灣梗係唔得啦。行入少少去大浪,正好多,最好閒日去,如果假期會多鬼佬同遊艇…好似戰艦咁排哂係出面,好bad!
oic 我諗你係指大灣,果邊會冇咁多人

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 02:39 AM 發表 查看引用來源

oic 我諗你係指大灣,果邊會冇咁多人
係大灣呀,但西貢地圖係寫大浪…
o岩o岩睇左你個報告,點解我去行山遇唔到o的咁既事…:smile_27: …哈…

你有無去過長嘴?不過入得去就要朝早先出得返來。

引用:
原帖由 mkvincent99 於 2008-9-30 02:44 AM 發表 查看引用來源

係大灣呀,但西貢地圖係寫大浪…
o岩o岩睇左你個報告,點解我去行山遇唔到o的咁既事…:smile_27: …哈…

你有無去過長嘴?不過入得去就要朝早先出得返來。
如果咁易比人發現仲得了既
之前去遠足版見到有thread赤裸行山,有人問我怕唔怕比人見到添,不過行去d冇人到既地方先咁做

長嘴近邊??

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-30 02:52 AM 發表 查看引用來源

如果咁易比人發現仲得了既
之前去遠足版見到有thread赤裸行山,有人問我怕唔怕比人見到添,不過行去d冇人到既地方先咁做

長嘴近邊??
東灣一直入,香港最東,大浪應該都見到。去到大浪我估要行多個令兩個鐘先到。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆