上一頁下一頁
發新話題

我睇咗醫生

收藏  |  訂閱
280  14.8k

咁醫生有冇話呢3個月仆唔仆得野呀 ?:smile_41:

引用:
原帖由 apple724 於 2008-9-23 05:18 PM 發表 查看引用來源
  我一味冇出聲.佢不停不停咁話.下次咪鬼玩呀...佢又話有個女仔又係第一次冇帶之後就有事...講左起碼5次
好多醫生都講到好誇張......想嚇你......不過都吾想你出事......
但我覺得咁同病人講好影響人心理嫁ma..........

真係要小心呀,樓主:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 apple724 於 2008-9-23 05:22 PM 發表 查看引用來源
   個醫生:smile_27:
你同佢講 老人院都唔收你啦 哈哈

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-9-23 05:22 PM 發表 查看引用來源

好多醫生都講到好誇張......想嚇你......不過都吾想你出事......
真係唔係講笑.....一年多左好多新症 :smile_44:

引用:
原帖由 Sasha@ 於 2008-9-23 05:22 PM 發表 查看引用來源
咁醫生有冇話呢3個月仆唔仆得野呀 ?:smile_41:
咁又冇....但叫我唔好再咁玩....呢d唔啱我玩

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-9-23 05:22 PM 發表 查看引用來源

佢都為我好

引用:
原帖由 apple724 於 2008-9-23 05:26 PM 發表 查看引用來源
   咁又冇....但叫我唔好再咁玩....呢d唔啱我玩
咁佢話邊d岩你玩

你咁勇ar

下次吾好la....安全第一ar:smile_42:

引用:
原帖由 seven01466 於 2008-9-23 05:24 PM 發表 查看引用來源

你同佢講 老人院都唔收你啦 哈哈
咁又唔得:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆