上一頁下一頁
發新話題

沙灣鳳凰孤寒媽咪包膠(已完成)

收藏  |  訂閱
202  9.2k

引用:
原帖由 鬼太郎cw_mm 於 2008-9-20 06:18 PM 發表

咁要問樓主為咩唱人喇...:smile_38:
我只系直话直说, 你唔钟意睇, 可以唔驶回

引用:
原帖由 北蒲籃爵 於 2008-9-20 07:41 PM 發表 查看引用來源

我只系直话直说, 你唔钟意睇, 可以唔驶回
你出得post就比人回架啦,唔回得就關post啦:smile_08:

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-9-20 07:43 PM 發表 查看引用來源

你出得post就比人回架啦,唔回得就關post啦:smile_08:
呢d咪出完post又驚人串佢囉:smile_45:

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-9-20 07:43 PM 發表 查看引用來源

咁咪即係又怕痕又怕痛:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 littlepotato 於 2008-9-20 07:27 PM 發表
I am the one who played that night ,  we order 12 bottles , and she gave 12 bottles free,and she said can foc more beers for us  , then we order 10 eats, she was busy and not in room, after we ask the ...
我都唔識英文!寫錯唔好見怪!
我當晚一齊玩之一,我們叫左一打beer,她說送一打,佢重話可以送多d俾我地,然後我地叫左十個小食,她很忙,不在房內,最後我地埋單,佢話張單打左,唔可以簽左d小食,
我唔識樓主,但肯定樓主當晚不在場!
最後,24支beer$460+10個小食$250一共八百幾,無問題,我地問下點解唔可以簽小食,佢話已經打左單,改唔到,我地一齊都無問題!
d女服務很好,我地玩得好開心!
我唔明樓主到底有什麼事!

引用:
原帖由 CokeDue 於 2008-9-20 07:54 PM 發表 查看引用來源

我當晚一齊玩之一,我們叫左一打beer,她說送一打,佢重話可以送多d俾我地,然後我地叫左十個小食,她很忙,不在房內,最後我地埋單,佢話張單打左,唔可以簽左d小食,
我唔識樓主,但肯定樓主當晚不在場!
最後 ...
師兄你好叻呀:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-9-20 07:57 PM 發表 查看引用來源

師兄你好叻呀:smile_40: :smile_40:
咁就要俾五個叻叻叻叻叻啦....:smile_03:

好睇...就要支持下了:smile_35:

引用:
原帖由 CokeDue 於 2008-9-20 07:54 PM 發表 查看引用來源
我都唔識英文!寫錯唔好見怪!
我唔識樓主, ...
我英文,都唔係好叻..........我覺得你無錯

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-9-20 08:13 PM 發表 查看引用來源

我英文,都唔係好叻..........我覺得你無錯
又係哦...
明天去跑步英文點廣呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆