上一頁下一頁
發新話題

3 日 4 夜 連 環 跟 團 賽 後 報 告(全文完)

收藏  |  訂閱
217  14.0k

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-13 09:26 PM 發表

有乜所謂呀, 係有柄既都中意舟圍遊架啦, 邊有停死係一撻地方架!!!!!!:smile_46: :smile_46:
下個星期改去寮步:smile_34:

等你出下集啦亞zhou

引用:
原帖由 xxcyrusxx 於 2008-8-13 09:30 PM 發表

都好很遠下喎, 咩場先, 我23去cp天我肉呀, 水怪生日!!!!!!!:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 xxcyrusxx 於 2008-8-13 09:30 PM 發表

寮步.....係唔係東坑鎮隔離?:smile_41:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-13 09:33 PM 發表

都好很遠下喎, 咩場先, 我23去cp天我肉呀, 水怪生日!!!!!!!:smile_46: :smile_46:
CP打的去50蚊到, 268場, 地方幾好 客房唔錯,  生日預唔預我?

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-8-13 09:36 PM 發表

寮步.....係唔係東坑鎮隔離?:smile_41:
近大朗多D

支持有相報告:smile_38:

引用:
原帖由 xxcyrusxx 於 2008-8-13 09:36 PM 發表

CP打的去50蚊到, 268場, 地方幾好 客房唔錯,  生日預唔預我?
你邊日去呀, 唔係金海x呀, 又話帶我去3沙玩 , 水怪生日你黎梗係歡迎啦, 個度行136, 你叫滿成間房都得啦!!!!!!!!! :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 xxcyrusxx 於 2008-8-13 09:39 PM 發表

近大朗多D
東坑應該近qt多一d, david兄, 駛唔駛比幅東莞地圖你研九下呢!!!!!!!!

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-13 09:42 PM 發表

你邊日去呀, 唔係金海x呀, 又話帶我去3沙玩 , 水怪生日你黎梗係歡迎啦, 個度行136, 你叫滿成間房都得啦!!!!!!!!! :smile_46: :smile_46:
果邊基本上靚裝修場得兩間. 136既場, 我我當然叫一個算啦, 平有平玩, 一樣甘開心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆