上一頁下一頁
發新話題

第一次著bikini去公眾泳池...(換左頭像相...)

收藏  |  訂閱
298  73.1k

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-8-8 03:38 PM 發表

就算現場望到都冇咩,唔會咁易硬晒
呵..好難講..見到amanda...我都唔知我會點..一係死左.暈左..一係.....都唔知喇..變身!!!

引用:
原帖由 不動明皇 於 2008-8-8 03:39 PM 發表

簡直係黃河缺堤一樣.又好似 長江7號一樣直飛上太空
真係換褲都換到手軟

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-8-8 03:38 PM 發表

就算現場望到都冇咩,唔會咁易硬晒
我試過見過女仔坐底見到靚t-back都有d la....咁你多唔多見到 la....

引用:
原帖由 不動明皇 於 2008-8-8 03:40 PM 發表

呵..好難講..見到amanda...我都唔知我會點..一係死左.暈左..一係.....都唔知喇..變身!!!
幾大都扮冇野,唔好想,唔好望,如果唔係就一定早洩:smile_47:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-8-8 03:41 PM 發表

我試過見過女仔坐底見到靚t-back都有d la....咁你多唔多見到 la....
yeah yeah...我都試過..少少反應lor.唔係硬既..

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-8-8 03:41 PM 發表

一時時見到喇~~~要睇地區呀~~不過有d真係好索

引用:

現在多啦,佢地成日穿低腰褲,就算裙都成日走光

引用:
原帖由 不動明皇 於 2008-8-8 03:42 PM 發表

yeah yeah...我都試過..少少反應lor.唔係硬既..
最抵死個patpat大又圓咁先high la,費時去Police station見 la.....咁就死 la.....:smile_19::smile_19:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-8-8 03:43 PM 發表

現在多啦,佢地成日穿低腰褲,就算裙都成日走光
都唔知d女仔係色狼還是想比我地睇 la,唉 la......:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-8-8 03:45 PM 發表

都唔知d女仔係色狼還是想比我地睇 la,唉 la......:smile_47::smile_47:
多數呢d都係佢地所謂既戰衣,係專登比人看既:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆