上一頁下一頁
發新話題

有無女人推介店?(大陸都得,或者人都得,拒假冒)

收藏  |  訂閱
171  20.4k

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-8-1 03:29 AM 發表

我當然不是買愛護和關心
我一直都無反對你叫鴨因為你是成年人.只係想了解你叫鴨的原因和叫你小心性病和愛滋病. 還有吾好沉船

我剛剛搵到一個女人叫鴨討論區,我諗你前男朋友一定對你好差.如果係我我一定吾會將自己的女人益其他男人還要個老婆俾錢隻鴨. 果班女人話大陸鴨好多愛滋

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-8-4 03:55 AM 發表
我剛剛搵到一個女人叫鴨討論區,我諗你前男朋友一定對你好差.如果係我我一定吾會將自己的女人益其他男人還要個老婆俾錢隻鴨. 果班女人話大陸鴨好多愛滋
我都覺得要小心性病,不過有d野係大過性病的,正如你以前都會知叫雞有性病
但你都會去一樣,或者年紀大左心態會唔同
佢的確對我很差,我諗一般男人都唔會比個老婆咁做,如果他知道的話,
如果你話比錢,你估d鴨真係好好做咩,佢地話叫果d好多都係肥或者老女人
佢地又可能要食藥,keep body,對身體都唔係咁好,我覺得比錢都係合理既
因為佢係同一個唔鍾意既女人做呀ma
我只係聽過d雞好多愛滋,咁鴨有都唔出奇既,但係你d男人都好勇叫雞啦
而且現在好多女人都要工作,壓力同男人一樣咁大架乍,如果無男友既
我認為這都是一個解決方法,你不用太激動,我都知很多性病既野
我諗人人出來玩就預左,何況我無成日咁樣做

你個女人叫鴨網係咩,pm講好嗎?pm唔到就係度講啦

因為不夠位看pm,以下會員可不可以pm我多一次?thank
因為常常不夠位,所以希望pm我的人都在這裡出一個post,咁我都可以找返你來pm

hanb926
ppp-ppp
回憶是最美的

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-8-4 09:09 AM 發表

我都覺得要小心性病,不過有d野係大過性病的,正如你以前都會知叫雞有性病
佢的確對我很差,我諗一般男人都唔會比個老婆咁做,如果他知道的話,
如果你話比錢,你估d鴨真係好好 ...
親X王X................................................

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-8-4 09:09 AM 發表

如果你話比錢,你估d鴨真係好好 ...
我現在30歲, 22歲開始去澳門和香港的夜場召妓. 真係好無聊,又好貴. 現在我用左D錢去做善事.

thank

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-8-5 07:51 PM 發表
親X王X................................................
你呢兩個字也不能令我聯想到成個係咩,呢度可以打網址,你不如打網址啦

引用:
原帖由 lovechicken321 於 2008-8-5 08:47 PM 發表
我現在30歲, 22歲開始去澳門和香港的夜場召妓. 真係好無聊,又好貴. 現在我用左D錢去做善事.
我都聽聞過d男人去得多會咁諗,你都要8年先厭....有d仲會更加耐

駛咩四圍搵, 我幫到妳喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆