上一頁下一頁
發新話題

別人老公的生日禮物

收藏  |  訂閱
170  26.2k

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2008-6-6 12:08 AM 發表
都唔明生日有乜好慶祝、大一歲慢慢步向滅亡:smile_29:
果位太太話係生日禮物只係借口
我諗佢地老夫老妻生活太乏味,佢老公有要求.
想給丈夫一些刺激但怕出面找女人,可能因為咁先有咁既提議

是否3p 或佢太太睇住你地做

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-6 12:18 AM 發表

果位太太話係生日禮物只係借口
我諗佢地老夫老妻生活太乏味,佢老公有要求.
想給丈夫一些刺激但怕出面找女人,可能因為咁先有咁既提議
其實佢地係咪之前識你架?

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2008-6-6 12:25 AM 發表

其實佢地係咪之前識你架?
no, 事前佢老公未見過我
所以我都擔心唔知佢點反應,就算佢冇興趣玩
其實係佢面前有個裸女出現都係一個驚喜黎既
引用:
原帖由 samson71 於 2008-6-6 12:21 AM 發表
是否3p 或佢太太睇住你地做
之前寫左啦,個太太只係幫我地,佢冇做

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-6 01:04 發表

好大份禮物, 係一個驚喜
太太再叫妳, 妳會點~

喔!!
咁嘅生日禮物,真係夠特別呢!!
係呢,其實她望着妳和他老公做,妳會否很難投入去做呢??

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-6 01:04 AM 發表

其實你咩心態對於性

個鬼佬幾多歲,有無帶dom dom........:smile_41:

做左幾耐,你high 唔 high........,呀?

are you paid very much for doing that? or you are totally willing to make love with an old stranger
?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-6-5 12:45 AM 發表
我向來唔中意做人地老公既情人or sp,
覺得七年之癢既男人好痴身同惹來很多麻煩事
除非唔比我知對方有太太,否則多數say no
但世事冇絕對,凡事有例外

數年前在網上認識一位外籍太太,收到佢msg問我可唔可以和佢老 ...
真係第一次聽到咁嘅故事!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆