上一頁下一頁
發新話題

女人寫賽後報告

收藏  |  訂閱
258  56.7k

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-5-28 03:25 AM 發表
我今年卅五歲,任職財務公司CEO, 自半年前與男朋友分手后,
除間中玩吓震蛋外,就冇同男人做過,心思思就去揾竉物男
解吓悶。
去咗尖沙咀宝x 巷附近間 K 吧,揀咗個好 ...
SUPPORT~師姐report~但為咩要放自己做咩工咩post呢?
妳想比男朋友睇到呀~
:smile_13:

回覆 1# 的帖子

call me no money !
:smile_35:

真係笑死人.以為自己好能勁

ceo

$1500 食隻鴨以為自己食貴野

hard to believe.............:smile_30:

GOOD JOB!!!:smile_38:

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-6-2 11:41 PM 發表

口交套,其形状大小与普通安全套没有太大区别,手感柔和,只是少了前端的储精囊。在制作工艺上,“口用”安全套少了普通安全套上附着的润滑剂,而是添加 ...
ON 9 套喺條脷度呀?

你試下15分鐘伸條脷出黎唔合埋口呀!

如果你合埋口個脷套咪又係冇能用!

奶西嗰啲叫口交膜呀!

回覆 1# 的帖子

我諗佢係猪扒,女人有少少姿色,香港大把狗公,要俾$揾鴨,各brother見到不能成事起唔到頭。

引用:
原帖由 angel-angel 於 2008-6-24 09:31 AM 發表

ON 9 套喺條脷度呀?

你試下15分鐘伸條脷出黎唔合埋口呀!

如果你合埋口個脷套咪又係冇能用!

奶西嗰啲叫口交膜呀!

http://www.wanta.net/b5/shop/prodimg/ID712 ...
ching good one!! :smile_34:

應該係一個一流女作家:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-5-28 03:25 AM 發表
我今年卅五歲,任職財務公司CEO, 自半年前與男朋友分手后,
除間中玩吓震蛋外,就冇同男人做過,心思思就去揾竉物男
解吓悶。
去咗尖沙咀宝x 巷附近間 K 吧,揀咗個好 ...
仔仔 真係 有幸同呢位女士玩....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆