上一頁下一頁
發新話題

同老婆睇完套av之後做愛竟然...

收藏  |  訂閱
169  19.1k

答案只有一個,就係拖去刑場就地正法

大波老婆又夠淫,真係正

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-16 20:03 發表 查看引用來源

如果呢個係你秘書,佢搵文件就會咁樣,各位師兄會點呢?
睇住佢!欣賞佢的挑逗!爽呀

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 20:34 發表 查看引用來源

我每個星期都要餵佢兩三次😅😅人妻飼養😅😅
但係又想問下各位師兄如果見到有個小奴婢🤣咁樣著,上面件全透明小鳳仙仲畀佢嗰對36E迫爆🤣仲要兩粒乳頭凸曬出嚟,各位師兄又會點呢?🤣🤣 ...
謝謝分享! 很美!用條嘢親親她

引用:
原帖由 fc2000a 於 2024-9-16 20:49 發表 查看引用來源
大波老婆又夠淫,真係正
師兄你係咪講呢一隻大波淫娃呀?🤭🤭

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 21:04 發表 查看引用來源

師兄你係咪講呢一隻大波淫娃呀?🤭🤭
雖然幅相有特效,  但見到就想扯爛佢件衫啜佢波波再㩒住佢個頭幫我吹,哈哈!

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-17 01:06 發表 查看引用來源
雖然幅相有特效,  但見到就想扯爛佢件衫啜佢波波再㩒住佢個頭幫我吹,哈哈!
乜唔係想同佢乳交再幫你吹咩?唔係特效,係背心外面有件紗網衫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-15 12:18 發表 查看引用來源
同老婆一向性生活都愉快,大家對性愛都係開放嘅!大家經常都有交流,包括彼此嘅性幻想、性需求一直以來同佢做愛都會玩好多嘢,唔同嘅地方(特別係外遊)、唔同嘅花式、性玩具、一齊睇av做愛、情趣內衣、做愛嘅時候加入性幻想. ...
繼續講 你地睇D av主要係邊個負責搵架?
同埋仲有咩野題材? 睇完先做定係邊睇邊做?

你講既好多玩意我都有, av直到現時為止好多都係我搵囉, 其實不知幾想老公幫吓手...
過程我覺得幾得意架, 就好似上網shopping 一樣, 見到靚衫靚鞋叫佢一齊睇, 然後lur 佢送俾我
類似既野佢會, 主要係放車上既裝飾&某d 我都唔知係乜既汽車零件想我送佢
睇av 睇到好玩有趣既同樣道理都可以叫對方可唔可以同樣地對自己做嘛
只係我唔係太中意開住av 搞野, 因為要交流既係同自己搞緊果個人
同埋普遍既妒忌心, 我唔要老公插緊我果陣腦海出現既係另一個女人!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 19:06 發表 查看引用來源

有時我老婆放工返嚟,衫都未換,佢引起我性慾我就會插鑊金嘅佢🤫🤫
Yeah! 除weekend 以外每次搞野幾乎都係放工一入門口就發生
似乎上左年紀既老人都鍾情OL 高跟鞋既打扮

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-17 08:39 發表 查看引用來源

Yeah! 除weekend 以外每次搞野幾乎都係放工一入門口就發生
似乎上左年紀既老人都鍾情OL 高跟鞋既打扮
後生仔性慾強好多時都心急只求一插,年長嘅除咗插仲識得視覺享受,OL加高跟鞋絕對係首選😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆