上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.8k

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-5 06:26 PM 發表

雕!果D人咪再預佢啦,當識少個
以前响沙咀,我哋一定飲大啤,結帳都百零蚊
E家通常35/支,300減去生菓,nuts,最多咪飲得十零支,高興極有限
所以我唔敢Join團,怕飲得多不受歡迎
以前梗係平啦
最平試過$120-130都得啊
宜家,無300都唔使落樓

所以300無得賺架
真係只在識多d朋友去玩....

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-5 06:32 PM 發表

以前梗係平啦
最平試過$120-130都得啊
宜家,無300都唔使落樓

所以300無得賺架
真係只在識多d朋友去玩....
下次去咀咀pm我,睇吓有無緣份一齊,AA制你實蝕底

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-5 06:43 PM 發表

甘我蝕俾你囉:smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-5 06:43 PM 發表

好啊
你好飲得架, 我就一般啦
蝕小小無所謂啦
最緊要大家開心遮

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-5-5 06:45 PM 發表

甘我蝕俾你囉:smile_30:
蝕咩啊:smile_38: ,我都唔係【飯人】,我條女又唔係【飯婦人】,你D濃西飯點蝕被我啊:smile_15:

講真,現在系這些村仔飲酒真系幾貴,又要就住就住飲,所以都系飲小小就算,無謂害身體!拿支咪高峰唱兩野好過!

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-5 06:45 PM 發表

好啊
你好飲得架, 我就一般啦
蝕小小無所謂啦
最緊要大家開心遮
我今晚上去試場,預吓你將會蝕幾多先:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 earth008 於 2008-5-5 06:53 PM 發表
講真,現在系這些村仔飲酒真系幾貴,又要就住就住飲,所以都系飲小小就算,無謂害身體!拿支咪高峰唱兩野好過!
甘做吔要去村仔
香港都有,賓州紅同埋[email=N@way]Noway[/email]

引用:
原帖由 earth008 於 2008-5-5 06:53 PM 發表
要就住飲就咪上去啦
要玩就要玩得開心.......

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-5 06:56 PM 發表

甘做吔要去村仔
香港都有,賓州紅同埋Noway
你問這個問題?當然系為女啦!:smile_30: 吾通為仔咩!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆