上一頁下一頁
發新話題

[版主推薦-加分] 唉,睇佐咁多POST....我都係沉佐....

收藏  |  訂閱
89  7.3k

引用:
原帖由 加卡 於 2008-5-16 04:20 發表
呢個post第一次睇!都睇到我明白好多野!哇卡卡
多謝哂所有師兄!
又唔駛咁客氣,重緊要你地明白歡場無真愛,婊子無情道理o者!當然會有例外,會唔會係你?
大家歡場見喇:smile_47:

引用:
原帖由 沉船人 於 2008-5-6 08:23 PM 發表

我知道大家都為我好,我已經抽佐4/5身啦~~
不過當然仲有少少野啦
我個人太心軟.....又係初出道....
如果吾係大家.....我諗我已經賴佐野
brother 大家都係想你好0者... 細佬有幾個兄弟都同過大陸歡場女仔拍拖,不過全部都唔長... 但唔係因為比人呃或者d女有乜問題... 佢地全部都只係衰響其他 friend 一句無心快語上面:

“咦呀so好面善喎”

跟著我0個幾個兄弟都無辦法阻止自己亂諗0野... 然後就斬檻喇:smile_27:

如果你連呢d小壓力都受唔到0既話,我就勸你唔好沉喇... :smile_45:

最後,我都有兄弟娶咗大陸女仔0既,不過係厰裏面d會計,仲要一睇就知一定係良家婦女0個种0羅...:smile_30:

引用:
原帖由 加卡 於 2008-5-16 04:17 AM 發表
收手吧啦師兄!物質女你玩唔起呢!............
比心機係工作方面好過啦!出糧咪去鬆下啦!
如果條女冇問過你一分一毫呢?

只講一句老土說話
"路遙知馬力, 日久見人心"

引用:
原帖由 pennyto 於 2008-5-18 12:15 AM 發表

又唔駛咁客氣,重緊要你地明白歡場無真愛,婊子無情道理o者!當然會有例外,會唔會係你?
大家歡場見喇:smile_47:
又唔可以一竿子打沉成船人,如果可以接受到她的過去,同埋又可以承受輿論的壓力,其實可以俾大家一個機會。如果一個人想呃人錢或感情,唔理她是什麼職業都會照呃嘅啦,其實都有好多人是正經職業但一樣都會呃人錢或感情,世事無絕對嘅。

引用:
原帖由 yan13 於 2008-5-23 03:21 發表

又唔可以一竿子打沉成船人,如果可以接受到她的過去,同埋又可以承受輿論的壓力,其實可以俾大家一個機會。如果一個人想呃人錢或感情,唔理她是什麼職業都會照呃嘅啦,其實都有好多人是正經職業但一樣都會呃 ...
:smile_30: 無錯喇!世事無絕對,只有真情趣
會唔會咁好彩,你係例外果個咁解:smile_38:

ching,小心一d ar,唔對路就走la:smile_13:

回覆 1# 的帖子

LI個post仲係咁高既?
你仲未解決到問題咩?

咁又吾怕丫,反正你係佢面前都係冇錢既啦,其實末必一定係中招嫁ma,凡事都有兩面的...

回覆 1# 的帖子

沉船人﹐我同你做一個好簡單的分析﹐希望你無好再沉...

1. 女人鍾意左一個男人係好死心眼﹐無可能容忍佢男友有第二個女人(就算是舊女友﹐提起都會唔高興)
2. 出o黎撈的女人眼中所見的男人都是嫖客
3. 你是嫖客

試問一個女人點會真心鍾意一個嫖客﹖除非個女人已經幾十歲﹐撈到化﹐只要你唔嫌佢籮疏﹐佢又無資格嫌你米碎﹐先可以勉勉強強走埋一齊。
但果條女得廿歲﹐你就 22﹐唔好玩落去喇﹐回頭是岸呀﹐施主﹐阿彌陀佛。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆