上一頁下一頁
發新話題

點解要叫雞 ?

收藏  |  訂閱
129  12.3k

妳低能架,香港叫雞犯法咩?
如果無雞叫,妳一早比人姦到西都爆
仲係到講道德
去教堂同D神父講
呼吸都會污染空氣,吾好吸氣丫笨

引用:
原帖由 ezkillreal 於 2008-5-3 04:57 發表
睇左好多回應
有個女仔話"呢個世界好恐怖"
我唔知你返學定做野, 但係, 當你工作時, 有更多事, 比男人叫雞還恐怖
當然, 一定有男人唔叫雞, 但佢地一定有做一d你唔知既事, 一d你未必接受既事
呢個世 ...
my 恐怖 e c is..?
訓系你旁邊的人都信五過..吾會好可悲ma??

甘樣次次做愛都要用套拉
大膽d都吾得lor..
人人都好五乾淨wo...

我五係想鬧交牙...五好甘勞氣la''

我五識講垃唉....

引用:
原帖由 hctfhco 於 2008-5-3 03:07 發表
睇咗五板,唔出声唔得啦
兩位亞妹,我係一個已婚四+幾歲
身心健康,做執法工作的
每次想與太太行房,唔係話累就話唔舒服
每月只應籌一兩次
有生理需要時,吾通去強姦
打波,游水不能解決生理 ...
甘你老婆知五知你去叫雞先??
甘你地兩公婆有商有量,,又接受到ge米ok lor''

甘當系佢滿足五到你所以你要去甘做lor''
但系但係你真係要小心d ar..萬一有咩事一搞到自己有病仲惹埋自己老婆就五好la''
好慘架/____\''

ng 好 e c ,,你當我衰多口提醒下你乍...
多謝你叫我做牙妹wo...=]

的確...我承認''雞''
係對依個社會好重要!!冇左佢地
可能周街強姦案風化案tim''

吾理每個男人有咩理由去叫雞la''
人人五同,,可以冇理由tim''

but''我始終覺得叫雞系幾side $ 的
好好地尹個女朋友/好好地同自己伴侶溝通la''
雞都係女人者..佢地做到ge野點解其他女人做吾到先=]

同一個有感情自己愛ge人做始終會開心d''我林

引用:
原帖由 fionaq 於 2008-5-3 12:37 AM 發表
我男友都係男人, 佢都提出過要求, 最後我抽多 D時間陪佢游水、打波; 佢都心理好平衡; 所以未必1定要用呢個途徑發洩。  我都問過佢同D同事會唔會去滾, 佢話一般係好咸濕的同事先會去; 所以話其實好多人唔識平衡先 ...
你男友都有要求,而你亦無應承,佢係尊重你,所以咪話用其他途徑發洩,至於乜野途徑,你覺得做運動真係得?
其實好簡單,你自己想買個LV,你男友叫你買幅砌圖,你會唔會滿足到?你仲要著件泳衣同短褲係佢面前,係咪有心靠害

男人無分小咸定大咸,只分有無需要,無需要時,比返錢佢都唔一定肯做

咁燃蠢既問題你都問?肚餓就揾嘢食,so simple, stupid!

尋找老婆和女朋友沒有的服務

引用:
原帖由 fionaq 於 2008-4-19 10:00 PM 發表
好奇入左呢度望, 簡直嚇左一跳。
明明自己有女朋友/老婆都仲有叫 x;  都算, 仲要係呢度今認真去分析同比較、討論、事後檢討, 敢問係地平時溫習,返工,..都係咪一樣 ?
你係男or女... 有乜咁奇..我都係其中一個victam.

引用:
原帖由 Yin722 於 2008-5-3 09:53 PM 發表
的確...我承認''雞''
係對依個社會好重要!!冇左佢地
可能周街強姦案風化案tim''

吾理每個男人有咩理由去叫雞la''
人人五同,,可以冇理由tim''

but''我始終覺得叫雞系幾side $ 的
好好地尹個女朋友/好好 ...
識諗唔會咁做.............!!

引用:
原帖由 ezkillreal 於 2008-5-3 04:57 AM 發表
睇左好多回應
有個女仔話"呢個世界好恐怖"
我唔知你返學定做野, 但係, 當你工作時, 有更多事, 比男人叫雞還恐怖
當然, 一定有男人唔叫雞, 但佢地一定有做一d你唔知既事, 一d你未必接受既事
呢個世 ...
.........唔只係恐怖.......仲有好多無奈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆