上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-3-5 11:47 AM 發表

有D場既DJ只要客人比錢就可以去馬, 係公司硬性一定要既 :smile_27::smile_44:
呢個我都聽過 不過就未試過
引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-3-5 11:49 AM 發表

包膠Please, 個DJ係邊度人? 邊區番工? 個K場係大場定係細場? :smile_30:
湖南:smile_13: 下沙某k場
報告遲少少出 而家手頭上好多野忙緊:smile_27:

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-6 06:56 PM 發表

呢個我都聽過 不過就未試過

湖南:smile_13: 下沙某k場
報告遲少少出 而家手頭上好多野忙緊:smile_27:
waiting for your report

:smile_13:
而家仲算忙完

呢一條船就係有一次係下沙某一間k房認識既:smile_13:
當日洗完腳同d老友無野做就諗住去唱下k 點解係下沙玩呢?因為我幾個朋友都係住下沙:smile_13:
入到k房無幾耐個dj就入到黎 第一眼見到已經覺得有一種莫名奇妙既感覺

之後連媽咪入黎我都無理到 全程就同個dj玩(我同個dj就全程就係只有玩同飲,其他乜都無做過)
直到唱完之後 我同d老友就去左食宵夜 宵夜既途中個dj就sd左個sms比我 問我而家係邊
我就話同班老友食宵夜 之後佢就一直都無覆過我
直到我返香港之後 我同佢就每一日都不斷咁sd sms同埋通電話
突然有一晚佢打電話比我 話想見我 咁我見無乜野做就過去搵佢啦
就約左係一間茶餐廳度等 佢一黎到就攬住我係咁喊 話個呀頭今日係咁鬧佢 咁我自然就哄下佢啦
之後食少少野就去搵地方過夜 就係咁開始左一段3個月既感情:smile_13:
呢3個月入面完全無要求過或者暗示過要我比錢佢洗 :smile_13: 有次幫佢電話充值左幾百蚊 佢就鬧左我一餐 仲嬲左我幾日
大家出黎食飯 房錢 就當然係我比返啦:smile_13: 小弟一定唔會食軟飯既:smile_13:
佢一直都住係宿舍既:smile_13: 每日佢起身返工放工 返到去 訓覺之前都會打電話比我:smile_13: 每一次我過去深圳佢都會痴實我:smile_13:
佢亦都同我講過未識我之前幾個月都無試過同男人訓:smile_27: 呢樣野我就有d懷疑:smile_27:
但係點都好 而家真係沉得幾開心:smile_27:

唔好意思:smile_27: 小弟文筆好差 希望各位見諒:smile_27:

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-6 09:03 PM 發表
而家仲算忙完

呢一條船就係有一次係下沙某一間k房認識既:smile_13:
當日洗完腳同d老友無野做就諗住去唱下k 點解係下沙玩呢?因為我幾個朋友都係住下沙:smile_13:
入到k房無幾耐個dj就入到黎 ...
can spend the time go to fishing now ?? :smile_04:

引用:
原帖由 BALLSON 於 2008-3-6 09:16 PM 發表

can spend the time go to fishing now ?? :smile_04:
:smile_30: 當然可以 因為係我既工作:smile_30:

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-6 09:03 PM 發表
而家仲算忙完

入到k房無幾耐個dj就入到黎 ...
甘睇落師兄同dj發展都幾好啊,有物問題?:smile_41:

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-6 09:22 PM 發表

:smile_30: 當然可以 因為係我既工作:smile_30:
ok..........enjoy your life

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-6 09:24 PM 發表

甘睇落師兄同dj發展都幾好啊,有物問題?:smile_41:  
加入呢個沉船大家庭:smile_13: 點都要講下自己既野先得既:smile_13:
:smile_13: 唔知佢真係對我咁好 定係真係放長線呢:smile_13: 自己好心多:smile_13:

引用:
原帖由 BALLSON 於 2008-3-6 09:32 PM 發表

ok..........enjoy your life
:smile_40: 承你貴言

引用:
原帖由 ※邪虎※ 於 2008-3-6 09:34 PM 發表

加入呢個沉船大家庭:smile_13: 點都要講下自己既野先得既:smile_13:
:smile_13: 唔知佢真係對我咁好 定係真係放長線呢:smile_13: 自己好心多:smile_13:
既然佢未出招,師兄咪享受下睇定D先羅。
兩個人一齊,提防當然要,但先吾好假設佢係衰既先。
小弟第一次睇完你既故事,只有一個感覺:
哇!物人地可以沉得甘舒服既?:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆