上一頁下一頁
發新話題

溢泉桑拿

收藏  |  訂閱
424  122.0k

TKS!!!!!!!!!!!!!

回覆 #31 張自強 的帖子

veyr good, veyr good, thx for sharing
!

引用:
原帖由 張自強 於 2007-12-6 08:55 AM 發表

那假波,絕對不是你杯茶,你明我指那個。
囡囡跟我說,有些客一吹就爆,而有些客進入亦祇2-3分鐘玩完,是否正常?敢問各位c兄,一般part 2—做多久時間?本人時間暫且不表,稍後告訴太家。
對於囡囡說這些話,我覺得可能有冧客之意,話人地好快,即係用另一個角度讚你持久。
我唸一吹就爆囡囡一定試過,但係唔多。2﹣3分鐘我會認為係below average. 都唔係正常也。
我就未試過俾囡囡吹爆......我都好想呀 ! 

22有冇c﹣hing試過 ?想要報告.......快快快.....

回覆 #1 張自強 的帖子

點解唔見左溢泉18號標題?從新黎過。我的至愛62沒有上班,寂寞難奈。

引用:
原帖由 nadaman 於 2007-12-7 01:01 AM 發表

對於囡囡說這些話,我覺得可能有冧客之意,話人地好快,即係用另一個角度讚你持久。
我唸一吹就爆囡囡一定試過,但係唔多。2﹣3分鐘我會認為係below average. 都唔係正常也。
我就未試過俾囡囡吹 ...
c兄所說甚是,囡囡跟我說其他客人很快出野,原因一半是讚我,另一半是催促我快些完事,因本人以進入後計,最少15分鐘。

引用:
原帖由 nadaman 於 2007-12-7 01:01 AM 發表

我就未試過俾囡囡吹 ...
.................

想再問夜班有乜好號碼,最好揼得有身材同順眼就可以,同埋收費多少,可否訓天光呢!

可以睡天光的.........

22是陀地空姐,很想試,有無report?

引用:
原帖由 張自強 於 2007-12-13 10:24 PM 發表
22是陀地空姐,
真的????:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆