上一頁下一頁
發新話題

【FOC、沉船、溝女必備工具】

收藏  |  訂閱
151  13.3k

soooo goddamn useful AR!!  Support this C-hing ~!!!

hero:smile_38:

引用:
原帖由 港深 於 2007-9-19 00:33 發表

吾怕掛..d女都吾慣常出國
應該無甘易中蕉啊

或者先問我借只乳鴿
使出一蕉..飛鴿傳書問下對方系邊先羅....免費的..不錯吧:smile_30::smile_30:
呵呵師兄呢招高呀……

唔知係唔係太多師兄同一時間試緊呢個服務,
小弟突然登唔上個sever呀……
:smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 香港白領 於 2007-9-19 12:48 AM 發表

呵呵師兄呢招高呀……

:smile_27::smile_27::smile_27:
哈哈...肯定啦
免費又實用既系甘架喇
暫時去玩住qq泡住q女先啦:smile_34::smile_34:

頂一下,very useful ar!:smile_38:

引用:
原帖由 香港白領 於 2007-9-19 12:48 AM 發表

呵呵師兄呢招高呀……

係咪134字頭真係用唔到:smile_27:

引用:
原帖由 香港白領 於 2007-9-18 11:52 PM 發表

嘻嘻古師兄小弟做得衰野多,
怕黃左俾人尋仇呀……
:smile_44::smile_44::smile_44:
所以你都係想返上海個地頭玩,係嗎?:smile_30:

好似好方便 wor!
但我而家仲用緊聯通一咭兩號, 無得用呢個service:smile_13:

白領兄,唔該晒

引用:
原帖由 Alex~~ 於 2007-9-19 01:48 發表
係咪134字頭真係用唔到:smile_27:
師兄134好似得喎……
聯通唔得姐……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆