上一頁下一頁
發新話題

日本之旅[淫] 30/12 我返理啦

收藏  |  訂閱
1.0k  357.9k

c hing~你好似有排post等你

nice job ! :smile_40:

支持支持....幾時有下集呀...好心急呀~

死咯·~~搞到追你篇嘢好似追越獄第三季感添~~快啲繼續啦~~~

精彩 , c 兄繼續 :smile_38:

我好想睇呀:')

去到 hotel
田中問我想要乜類型,之後比本書我睇女,好多女眼都花,我就同田中
係食午飯時我攞咗樣秘密武器出理""偉哥50mg"",因我自己都念同咸濕
上司理日本,冇乜理由唔去玩女女,等日本妹做翻""尉安婦""服待我,
So 同田中一人一半,田中見到都不知機咁興奮,仲叫我比多粒佢,事
鬼旦(我有一合4粒),還掂田中帶我玩...............女女
上到房,等左10分鐘,有個學生look日本妹入理,日本妹着件校服加百
摺裙,個樣大約18-20歲,對波33左右,長頭髮,佢冇大象腳,入理之
後座係我隔理,講一大倫日文,應該介紹自己,我辨𦚵識聽係咁""唔,唔""
跟主入冲凉房開水泡泡浴,再出理自己徐衫,然後緊係幫我除,日本妹真
係唔同 D,會摺好 D 衫連底底都摺,再撟主我隻手入冲凉房,先幫我冲,
仲擦背,洗JJ,然后佢跪係到,而為用口啦,出奇地用對波夾腸仔磨下
磨下,又用pat pat 磨我JJ,都最尾用口洗,日本妹 D 口技真係無
得頂,連我女友 同 Co 都唔及佢,直情似4仔咁食,應快時快,應慢時慢,
一路打飛機就一路含,果種感覺好難形容,費事走火,那那聲蚊走條JJ,
日本妹啜得好實,就理要射之際(佢好似知)佢開大口伸利出理,幫我打飛
機,最於射左係面、口、利都有..........,再冲多次涼,之後我抱起佢
去床到再玩,先玩對波,渣下,錫下、摸妹妹,用手指插,佢當然玩雀,
JJ一硬帶套做,先理女上男下,個妹妹都札,佢一座落理我就一嘢插入去,
呀.mmm....日本妹叫床聲特別好聽.....佢D動佢完全配合我,再轉男上女下,
見D西水流出理,我睇佢太耐冇做定點,鬼死咁多西水,插入去會聽到插水聲
,又時仲會""估一聲""西水湧出,日本妹一路衣衣 your your 係咁叫,果種
feeling 好正,為中國曾光,發炮................ ...完事後好細心幫我
抹JJ,再欖主我訓一陳,先去冲涼着衫,我俾左10000日元佢做小費,見到
佢過樣好開心走左........同田中差不多時間出理,佢走去比錢咪單,話
出公數......................
love hotel 分時段比錢 56日貴D 平日5:00後會貴D 8:00-5:00平D會2個鐘
計4800-9800左右,睇你要乜房,if SM、cut、圓床、醫院 look 房乜都有
會貴D。我會post 張相比你地睇下,我係傳统型房........
出返理都5:30 上司冇電話,即係自由時間放工.......同田中食飯行帶買
野(手信) game 等,行經一間買AV碟、梗係入去睇,田中話佢有好多,問
我睇唔睇,當然睇啦,立刻起程去佢屋企睇,我地一路飲酒一路睇,佢女友
突然上理,收都收唔切,同佢女友打招呼,座多陳(已收咪AV)走人,叫田中
call 的走,順便同佢單聲明天我約左人玩(冇講同櫻井去),叫佢招呼上司得
啦,比個電話佢搞掂..........返酒店念下明天點卓櫻井..........

C HING 唔好蘭尾 丫:smile_40:

努力寫下去...:smile_38: 吧

加油呀~~師兄~!!
期待中!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆