上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  267.7k

引用:
原帖由 nicole^^ 於 2008-8-16 11:00 AM 發表

有問題??:096:
點會有問題~:096:

引用:
原帖由 36.36 於 2008-8-16 12:48 PM 發表
齋去加入睇睇可唔可以?just感覺超級超級好奇同刺激,期待!!
齋睇有咩意思喎~:096:

引用:
原帖由 六吋半 於 2008-8-16 02:22 PM 發表

去動物園大把野你睇啦 :028:
又唔使咁緊張,冇人同你爭食.樓主都話:[未有類似經驗,可先了解,或只參予熱身遊戲],畀其他人都學下嘢冇壞架嘛!

引用:
原帖由 on仔 於 2008-8-16 03:17 AM 發表

神交既野....:025:

唔0岩我...:096::096:

實在好d...:071::071:
神交...........岩我喎.....:071:
安全d麻...............:096:

系咪免费架,如果系我可唔可以參加?

引用:
原帖由 36.36 於 2008-8-16 18:14 發表

又唔使咁緊張,冇人同你爭食.樓主都話:,畀其他人都學下嘢冇壞架嘛!
冇人話要同你爭食 , 學野得閒睇下 4 仔咪得囉

引用:
原帖由 kw958 於 2008-8-16 10:55 AM 發表

你想咩我先都得架, 要溫柔d喎~:027:
哈哈...........溫柔唔系我本性喎:096:

引用:
原帖由 @@小野貓@@ 於 2008-8-17 02:38 AM 發表

哈哈...........溫柔唔系我本性喎:096:  
睇得出:071:

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2008-8-16 10:44 AM 發表

我呢:086:
你.......我推得最多喎......:071:
你又感受唔到架...........................:023:

引用:
原帖由 黑命 於 2008-8-17 02:40 AM 發表

睇得出:071:
咁你都睇得出.............:071:
你好叻呀..............................:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆