上一頁下一頁
發新話題

有感而發

收藏  |  訂閱
91  5.1k

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-20 12:04 PM 發表
我今日會跟番lei張飛買單頭,同d 2串1概,因為我番緊工,可能忙d,怕post唔切
得兩倍果D發唔到達唔o岩我,:026: 有無D好分D既波膽,唔中都唔緊要....最緊要中左會發達!!:097: :098: :096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-20 12:28 PM 發表

得兩倍果D發唔到達唔o岩我,:026: 有無D好分D既波膽,唔中都唔緊要....最緊要中左會發達!!:097: :098: :096:
星期3 o個6場乘埋都有25倍架,尾個場睇唔到:097:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-20 12:35 PM 發表

星期3 o個6場乘埋都有25倍架,尾個場睇唔到:097:
尾場係"甘美奧"主,可能post左出黎全部開晒對面lei:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-20 12:28 PM 發表

波膽暫時看都係6,7倍個d,好似唔多抵甘.:028:

POST今日買果d:

附件

POST今日買果d:

附件

我都覺得越熟越難賭,記得十多年前未夠秤反而成日中單式三重彩同孖Q,而家叫我買五隻單T都好難中:044:

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-6-20 11:53 PM 發表
我都覺得越熟越難賭,記得十多年前未夠秤反而成日中單式三重彩同孖Q,而家叫我買五隻單T都好難中:044:
完全同意!宜家啲馬俾你睇到,佢耐性好過你,熱門又唔到你中,中又無錢分!

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-6-20 11:53 PM 發表
其實諗番成日中單式三重彩,都係買果幾個馬房!:071:

都話唔中唔post住8串1斷一關,5串1 又斷一關,:032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆