上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 今晚小弟對每場歐聯球賽的小小淺見,希望能夠幫巴打係落注前有個參考!

收藏  |  訂閱
149  6.3k

引用:
原帖由 choi0204 於 2006-9-28 12:14 AM 發表
咁如果要西兄你比多2場我過關..請問加多邊兩場入去好呢?
小弟怕累巴打,所以這問題還是留給巴打吧,今晚小弟只會做一個分析者既角色,不好意思!:005:

多謝風兄的分析&希望巴打們今晩齊齊贏錢!!!

引用:
原帖由 心水心水 於 2006-9-28 12:14 AM 發表
我都有開post分析~因為小弟唔識睇盤~所以同西野兄既有d出入~
我只係從各隊既近況同狀態~同埋各隊既踢法同一d小節去分析~
得閒去我個post到睇睇~睇下有d咩錯...
西野兄請指教...
好吧,有時間可以一起研究研究!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-28 12:18 AM 發表

小弟以前初入行賭得好大,輸輸下,有時百幾萬一場波都係咁玩,不過之後輸大左,有一排戒賭了,現在的我因為有家人關係,所以小弟雖然返這份工,亦都有咁多資料,要贏一場波其實唔難,但小弟都會小注玩下就算 ...
百幾萬- -超癲呀...唔怪得你而家係咁叫人小賭......

又肯益我地~又照顧家庭~~~
唔怪得咁多人支持你...

西野兄, 你好!

小弟平時買波只會集中在某幾隊波追和 (因賠率較高和小弟相信大部份球隊都會和), 雖然有時成本較高 (double up), 但成績都唔錯.

小弟極少買亞洲盤, 因為小弟亦覺得買亞洲盤好唔抵, 同賭大小冇分別, 而且賠率還不到2.

言歸正傳, 小弟琴晚第一次上uwants.com見到咁多巴打支持你. 諗住試吓跟你分析買, 每場買咗1280 (好意頭.........haha), total買咗8場, 結果竟然中7場, 真係一山還有一山高.

小弟才發覺除了贏錢之外, 原來分析都好有樂趣.

故小弟希望西野兄能將有用之資料e-mail給小弟, 讓小弟能夠學習和踏出分析之第一步.

再次謝謝你的詳細分析.

[email protected]

引用:
原帖由 kenol 於 2006-9-28 12:17 AM 發表

咁你幾時會online- -我都等你online很久了~...
有些盤問題請教...
小弟早上放工時回到家先會開msn!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-28 12:18 AM 發表

小弟以前初入行賭得好大,輸輸下,有時百幾萬一場波都係咁玩,不過之後輸大左,有一排戒賭了,現在的我因為有家人關係,所以小弟雖然返這份工,亦都有咁多資料,要贏一場波其實唔難,但小弟都會小注玩下就算 ...
西哥....家庭第一好野....;)

引用:
原帖由 燕京王 於 2006-9-28 12:17 AM 發表
西兄,我跟你買左奧比斯win,華倫win同巴塞1,2球...3x1,$30,total$60喳......小賭怡情,我聽你講架....又好分,你覺得ok唔ok?
不錯,最緊要對自己落注前有個信心,做到小賭係好事,巴打要加油!:005:

引用:
原帖由 dicky狗 於 2006-9-28 12:18 AM 發表
西兄
我想問下利記 贏唔贏到兩球或以上
因為小弟睇左好內  覺得無問題
想問下西吊先買
唔該
就咁睇要贏2球應該冇乜難度!:005:

西兄!!
我昨日提意"收到盤路比較表巴打幫你轉載比其他人"的意見如何呀??
因為有d巴打驚未經你同意不敢轉載比其他巴打.:022:
我不是想在哩度重提盤路比較表,因為我真係想要呀!!
想用自己既諗法去分析一場波.因為西兄未必有咁多時間上黎同巴打們討論.
希望西兄接納小弟意見

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆