上一頁下一頁
發新話題

[其他] 小弟今晚對歐聯既睇法和解答巴打早前問既問題!

收藏  |  訂閱
335  13.7k

引用:
原帖由 manpaklam 於 2006-9-27 12:05 AM 發表
西野兄~如果當我地係兄弟既!轉壇記得通知聲!唔係我會怪你丟低d手足架(講笑)
我地都仲想同你一齊研究波經^^贏多d
好吧,如果小弟決定轉論壇都會通知一些巴打,希望能夠有個一起研究波的地方!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-27 12:09 AM 發表

不會讓得小,只因為今次是作客,對手有主場之利,?
but   里爾  近來  不太妤  in   法甲.....   
(my opinion only)

有心機嘅推介,多謝西兄

引用:
原帖由 wyman0404 於 2006-9-27 12:06 AM 發表
hi....我上次跟你買波我都有中...
我想問下你個e-mail係咩....?
我個e-mail係[email protected]]
小弟e-mail!:005:
[email protected]

西兄!
等等12.30就有场了我想你说的主队
赢波的机率比较高.
但都是中立场你觉得
主对还有优势吗?

引用:
原帖由 Oo天oO 於 2006-9-27 12:07 AM 發表
我又要丫~~西兄/___\ send埋俾我~~~e-mail  [email protected]
較早前說了,小弟會以e-mail抽籤形式送出100份給巴打,暫時已經送了15,希望巴打能夠中獎吧!:005:

引用:
原帖由 哈姆雷特 於 2006-9-27 12:07 AM 發表
多謝你的分析
辛苦晒你喇
只是小小淺見,不會辛苦!:005:

西兄 , i think u have no need to change to other forum, actually I think this will happen again in any forum ... stay in here la ;
have sent u email, have u check it yet ?

引用:
原帖由 kaka137 於 2006-9-27 12:07 AM 發表
=o= 我好少出聲....但一直都有跟開西野先生的post

今朝都send 左email 比你呀~西野先生~
希望抽到我啦

anyway !!! welcome back ar really !!!
多謝一路上的支持,希望巴打和小弟今晚都能夠好運!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-26 11:58 PM 發表

多謝讚賞,小弟只可提點巴打玩走地千奇唔好上隱,因為玩走地會成日落注,好多時候一場賽事落注幾次好危險,應該要小心!:005:
多謝提點!!!(昨晚HI咗一雞=.=")
頭場會唔會開大?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆